current views are: 1

7 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση18:03

Βαλβέρδε: Δεν υπάρχει φαβορί – Επικίνδυνη ομάδα η Μέταλιστ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου πριν το μεγάλο ματς με τη Μέταλιστ δήλωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο φαβορί για την πρόκριση.

Δημοσίευση 18:03’
αρθρο-newpost

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου πριν το μεγάλο ματς με τη Μέταλιστ δήλωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο φαβορί για την πρόκριση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου πριν το μεγάλο ματς με τη Μέταλιστ δήλωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο φαβορί για την πρόκριση. Πρόσθεσε ότι γνωρίζει την ομάδα και ξέρει ότι είναι ένα επικίνδυνο σύνολο με αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές, ενώ περιμένει γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε:

Επιστρέφετε μετά από 3,5 χρόνια στο Χάρκοβο. Ποιες είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις από τον αγωνιστικό χώρο και πόσο διαφορετική περιμένετε τη Μέταλιστ;

Το γήπεδο έχει βελτιωθεί πολύ, είναι ολοκαίνουριο, πολύ ωραίο. Πολύ μεγάλη διαφορά σε σχέση με πριν από 3,5 χρόνια. Όσον αφορά στη Μέταλιστ είναι μία δυνατή και επιθετική ομάδα. Σίγουρα αύριο η επίθεση και η πίεση από την πλευρά της ουκρανικής ομάδας θα είναι πολύ μεγάλη.

Ποιον θεωρείτε φαβορί από αυτό το ζευγάρι;

Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι υπάρχει φαβορί για την πρόκριση. Εμείς έχουμε το πλεονέκτημα ότι το δεύτερο ματς το έχουμε στην έδρα μας. Η Μέταλιστ τα πηγαίνει πολύ καλά στο Γιουρόπα Λιγκ και ειλικρινά δεν πιστεύω ότι υπάρχει φαβορί.

Αυτή τη στιγμή η Μέταλιστ είναι πρώτη στα γκολ στην Ευρώπη. Θα προσέξετε κυρίως αυτό το κομμάτι από την αυριανή σας αντίπαλο;

Μας απασχολεί το γεγονός ότι η Μέταλιστ έχει αυτή την επίθεση. Έχει ταχύτατους παίκτες μπροστά με Βραζιλιάνους και Αργεντινούς. Σε στιγμή απροσεξίας μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα και να σε αιφνιδιάσει. Μην ξεχνάμε ότι έχει βάλει οκτώ γκολ στην Σάλτσμπουργκ και φυσιολογικό είναι να μας απασχολεί.

Έχετε καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξετε αύριο;

Ναι έχω καταλήξει στο τι θα κάνω. Τα παιχνίδια έρχονται γρήγορα το ένα μετά το άλλο. Πάνω-κάτω έχω καταλήξει. Ο λόγος που έφερα 21 ποδοσφαιριστές ήταν επειδή ήταν διαθέσιμοι και ήθελα να τους έχω μαζί μας.

Φέτος στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός κέρδισε ομάδες όπως την Μπορούσια, την Άρσεναλ, την Μαρσέιγ. Μπορείτε να συγκρίνετε αυτές τις ομάδες με τη Μέταλιστ;

Σίγουρα μπορώ να συγκρίνω αυτές τις ομάδες. Η Μέταλιστ μάλλον θα κερδίσει φέτος το πρωτάθλημα Ουκρανίας, οπότε του χρόνου θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά από τις Άρσεναλ, Ντόρτμουντ και Μαρσέιγ, από τη στιγμή που παίζουν όλες στην Ευρώπη.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι είστε ένας προπονητής που λατρεύετε τον γρήγορο ρυθμό. Θα είναι παγίδα για εσάς να παίξετε γρήγορα απέναντι σε έναν επίσης γρήγορο αντίπαλο;

Το πιο πιθανό είναι να διεξαχθεί ένα ματς σε πολύ γρήγορο ρυθμό. Γνωρίζοντας ότι η Μέταλιστ επιτίθεται και παίζει πολύ γρήγορα και εμείς προσπαθούμε να παίζουμε σε υψηλό ρυθμό, το παιχνίδι θα είναι γρήγορο. Εμείς θα πρέπει να εκτιμήσουμε τι πρέπει να κάνουμε, αλλά μάλλον θα δείτε ένα γρήγορο παιχνίδι.

Ποιο αποτέλεσμα θα ήταν ευνοϊκότερο για εσάς στο αυριανό παιχνίδι;

Έχω μερικά σκορ στο μυαλό μου που μου αρέσουν (γέλια). Σίγουρα θα μας άρεσε να κερδίσουμε. Δεν μπορώ να μαντέψω όμως τι θα συμβεί, γιατί αύριο θα είναι ένα πολύ δύσκολο για εμάς.

Πηγή: woop.gr


σχετικα αρθρα