Χαλί… εκατομμυρίων ευρώ φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να στρώσει στα πόδια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς η Εφές Αναντολού. Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, η Εφές προσφέρει στον προπονητή του Παναθηναϊκού τρία εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος τεχνικός στη Ευρώπη και πολλές ομάδες τον ονειρεύονται στο τιμόνι τους. Σε λίγους μήνες το συμβόλαιο του λήγει με τους «πράσινους» και ήδη αρκετές ομάδες της Ευρωλίγκας τον έχουν προσεγγίσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης να λέγεται πως «καίγεται» να τον πάρει πίσω στη Μαδρίτη. Δημοσίευμα, όμως, τουρκικής ιστοσελίδας «SalsaBasket» βάζει και νέο μνηστήρα για τον Σέρβο τεχνικό του Παναθηναϊκού.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει: «η Εφές έχει μιλήσει ήδη με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του έχει κάνει γνωστό το ενδιαφέρον της. Η τουρκική ομάδα που απέτυχε στην επιλογή Ουφούκ Σαρίτσα και θα πορευτεί με τον Ηλία Ζούρο ως το τέλος της σεζόν, έχει μεγάλα σχέδια για το καλοκαίρι και γι’ αυτό έχει τοποθετήσει στην κορυφή της λίστα της τον πολυνίκη τεχνικό των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος. Το συμβόλαιο που έχει …ετοιμαστεί για τον 52χρονο τεχνικό είναι ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ ετησίως και μάλιστα έχει σημειωθεί πρόοδος στις πρώτες διαπραγματεύσεις»!

Το κείμενο καταλήγει μάλιστα λέγοντας ότι στην διοίκηση της Εφές γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να συμφωνήσουν με τον Ζοτς καθώς τον πολιορκούν πολλές ομάδες, ενώ θεωρούν ότι μεγάλος τους αντίπαλος είναι ομάδα από την Ισπανία (σ.σ. Ρεάλ Μαδρίτης). Αυτό που προκαλεί εντύπωση, πάντως, είναι ότι οι Τούρκοι δεν δίνουν καμία πιθανότητα παραμονής του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό!

Πηγή: gazzetta.gr