Συστράτευση δυνάµεων υπάρχει στον Παναθηναϊκό για την αυριανή Γ.Σ. που θα σηματοδοτήσει το μέλλον του συλλόγου καθώς το τριφύλλι πρέπει να ξεπεράσει τον σκόπελο της UEFA στις 31 Μαρτίου και να βρει τρόπους ώστε να πορευτεί σε ασφαλέστερα μονοπάτια στο εγγύς μέλλον.
Δεν είναι κρυφό πως οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για συγκέντρωση χρημάτων κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Ανοιχτό πάντως παραμένει και το θέμα του δανείου που κυνηγάει ο Αδαμάντιος Πολέμης.

Σύμφωνα με το woop.gr  ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν θα δώσει το παρών ο ίδιος, πήρε όμως την απόφαση να στείλει οριστικά πληρεξούσιο δικηγόρο και να στηρίξει το 0.33 στην τιμή της μετοχής.

Εξέλιξη πολύ σημαντική αφού σε αντίθετη περίπτωση η έλλειψη απαρτίας μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφική αναβολή.

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου (Παύλος και Θανάσης) βλέπουν διαφορετικά το θέμα.

Ο Παύλος είναι αρκετά επιφυλακτικός ως προς τη συµµετοχή του στη νέα αύξηση διότι είναι ακόµη ενοχληµένος από τα χρήµατα που δεν του επιστράφηκαν από την ΑΜΚ του 2010 από τη στιγµή που δεν καλύφθηκε όλο το ποσό απ' τους υπόλοιπους µετόχους.

Από την άλλη ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είναι πιο «ζεστός» και θα προσπαθήσει να μπεί στην αύξηση “πακέτο”.
Ο Αδαμάντιος Πολέμης παρά το ρίσκο που εμπεριέχει η δραματική αύξηση του ποσοστού του με το 0.33 θα συµµετάσχει στην ΑΜΚ, ελέγχεται απλά το ύψος του ποσού που θα διαθέσει.

Το ύψος των χρηµάτων που θα βάλει ο Ζολώτας δεν έχει ξεκαθαριστεί, αλλά πιθανότατα θα είναι κοντά ή λίγο πιο κάτω από το ποσοστό του, ενώ δεν είναι αρνητικός αλλά επιφυλακτικός και ανοιχτός παράλληλα ο Νικόλας Πατέρας στο να βάλει χρήματα.

Οι Παναγιώτης Δάβαρης και Γιάννης Ξυλάς δεν θα συµµετάσχουν στην ΑΜΚ. Σε ότι αφορά στο Γιώργο Νίκα θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή το πως θα κινηθεί, το σκέφτεται και με βάσει τα όσα έχει δει εκ των έσω,  για το αν πρέπει να διαθέσει το μερίδιο που του αναλογεί...

Πηγή: woop.gr