Υπομονή χρειάζεται ο τραυματισμός που έχει υποστεί ο Μάρκο Πάντελιτς, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο ίδιος, σε σέρβικη ιστοσελίδα.
Ο επιθετικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε τόσο στην κατάσταση της υγείας του, όσο και στους στόχους που έχει ο Ολυμπιακός, με πρώτο απ' όλους, να μην είναι άλλος από το πρωτάθλημα.

Παράλληλα τόνισε πως δεν θα ρισκάρει να αγωνιστεί στο φιλικό της Σερβίας κόντρα στην Ισπανία τον ερχόμενο Μάιο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής φορ στην ιστοσελίδα telegraf.rs

Για την πορεία της αποθεραπείας του

«Την Παρασκευή (9/3) θα βγάλω τον νάρθηκα και μετά θα κάνουμε εξετάσεις για να δούμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε. Η ανάρρωση θα έρθει καλύτερα χωρίς τον γύψο στο πόδι, αλλά ακόμα δεν έχουμε φτάσει ούτε στα μισά του δρόμου. Θα χρειαστεί να ξεκουραστώ για ένα μεγάλο διάστημα και έπειτα από τρεις εβδομάδες θα αρχίσω ελαφριά προπόνηση, κυρίως ποδηλασία».

Για το αν θα παίξει στο φιλικό ανάμεσα στη Σερβία και την Ισπανία τον προσεχή Μάιο

«Δεν θα ρισκάρω. Θα ήταν ανόητο. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνω, ακόμα και αν το παιχνίδι δεν ήταν φιλικό. Χρειάζεται υπομονή ο συγκεκριμένος τραυματισμός και πιστεύω ότι θα είμαι απόλυτα έτοιμος προτού αρχίσει η προετοιμασία. Νομίζω ότι η Εθνική μπορεί να παίξει καλά και χωρίς εμένα».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν

«Κύριος στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά ταυτόχρονα έχουμε μεγάλη επιθυμία να πάρουμε το Κύπελλο, ώστε να δείξουμε την απόλυτη κυριαρχία μας στην Ελλάδα. Φυσικά θέλουμε να προχωρήσουμε και στο Europa League αν και δεν είναι εύκολο, επειδή υπάρχουν σημαντικές ομάδες στη διοργάνωση. Εμείς θέλουμε τον τίτλο για να εξασφαλίσουμε του χρόνου την έξοδο μας στο Champions League».

Πηγή: woop.gr