current views are: 1

9 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση10:47

Ψηφίστηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον ΠΑΟ – Αποχώρησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος!

Ψηφίστηκε τελικά η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στον Παναθηναϊκό, και πλέον η “πράσινη” ΠΑΕ θέλει 9 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος του μήνα!

Δημοσίευση 10:47’
αρθρο-newpost

Ψηφίστηκε τελικά η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στον Παναθηναϊκό, και πλέον η “πράσινη” ΠΑΕ θέλει 9 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος του μήνα!

Ψηφίστηκε τελικά η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στον Παναθηναϊκό, και πλέον η “πράσινη” ΠΑΕ θέλει 9 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος του μήνα! Ο Ανδρέας Βγενόπουλος άφησε αιχμές για την απουσία του Γιάννη Βαρδινογιάννη λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Θλίβομαι από την απουσία κάποιων μετόχων και κυρίως του κυρίου Βαρδινογιάννη. Είναι γνωστό ότι έχει αποφασίσει να αποχωρήσει.

Σεβαστό και θεμιτό. Όμως η αποχώρηση θα πρέπει να γίνει με ομαλό τρόπο γιατί διαφορετικά πιστεύω ότι έχει σοβαρές ηθικές και νομικές.

Ηθικές γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μια εταιρία που ενσωματώνει 100 χρόνια ιστορία και νομικές γιατί εξακολουθεί να κατέχει ιδιότητα μετόχου”.

Από την πλευρά του, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης δήλωσε πως εκείνος και η ομάδα του διαθέτουν 4 εκατομμύρια ευρώ: “Εγώ και η ομάδα μου έχουμε 4 εκατομμύρια ευρώ έτοιμα να βάλουμε”.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα δεν έχει ψηφιστεί το τι θα γίνει με το θέμα του γηπέδου.

Αποχώρησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Πριν η Γενική Συνέλευση φτάσει στο τέλος της, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αποχώρησε. Ο μέτοχος του Παναθηναϊκού βγαίνοντας, έπεσε πάνω στους 100 φίλους του Παναθηναϊκού που τον ρώτησαν τι συνέβη.  Εκείνος αποκρίθηκε λέγοντας:

“Εγώ είπα μέσα αυτά που θέλετε να πείτε κι εσείς. Πονάω κι εγώ τον Παναθηναϊκό. Αν εσείς τον πονάτε μια, εγώ τον πονάω δέκα.  Να βγουν οι δημοσιογράφοι και να σας πουν την αλήθεια” ήταν τα λόγια του Θανάση Γιαννακόπουλου.
Σήμερα ήταν να παρθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του “τριφυλλιού”.

Πηγή: woop.gr


σχετικα αρθρα