Κατά την επιστροφή του Ολυμπιακού από το Χάρκοβο, ο Ερνέστο Βαλβέρδε προχώρησε σε δηλώσεις αναφορικά με το διπλό, αλλά και με την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Άρη.
Είστε ικανοποιημένος; «Ακόμα όχι. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Εχουμε πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν έχουμε πάρει ακόμα την πρόκριση».

Τι σας άρεσε περισσότερο; «Κυρίως η συμπαγής άμυνα που είχαμε. Ήμασταν πολύ ενωμένοι στην ομάδα. Γιατί είχαμε μία ομάδα που επιτίθεται πολύ καλά με πολύ καλούς παίκτες και πολύ γρήγορα και με πολλούς παίκτες».

Μήπως το 0-1 είναι ύπουλο για την ρεβάνς; «Λιγότερο ύπουλο από το 1-0! Τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Γιατί η Μέταλιστ είχε κερδίσει 4-0 εκτός έδρας την Σάλτσμπουργκ».

Τι θα θέλατε να βελτιώσετε; «Πάντα υπάρχουν πράγματα να βελτιώσεις. Είδατε και εσείς πως υποφέραμε αρκετά σε κάποιες στιγμές του παιχνιδιού. Δεχτήκαμε μεγάλη πίεση. Αλλά από εδώ και πέρα όλοι οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι στο Europa League. Η Μέταλιστ είναι πάρα πολύ δύσκολος αντίπαλος. Ηταν ένας αντίπαλος που ήθελα να αποφύγω... Το είχα πει και στην κλήρωση!».

Θα είναι μεγάλη απώλεια η απουσία του Μέλμπεργκ από τη ρεβάνς; «Ναι είναι ένα μειονέκτημα που δεν θα έχουμε τον Μέλμπεργκ. Θα ήθελα σε κάθε παιχνίδι να έχω όλους τους παίκτες μου. Ομως αυτή την στιγμή πρέπει να σκεφτούμε πρώτα το παιχνίδι με τον Αρη».


Πηγή: woop.gr