Ετοιμος για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του είναι ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο έχει έρθει σε συμφωνία με τη Ρόμα.
Οπως είναι γνωστό, το συμβόλαιο του 21χρονου κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο παίκτης έχει τη δυνατότητα από τον Ιανουάριο να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Στο χειμερινό παζάρι έφτασε μία ανάσα από την αγγλική Εβερτον, ενώ πριν από λίγες μέρες είχε σχεδόν δώσει τα χέρια με την Ντνιέπρ της Ουκρανίας. Αμφότερες οι περιπτώσεις όμως ναυάγησαν.

Σύμφωνα ωστόσο με το σημερινό φύλλο της «Corriere dello Sport», ο Μανωλάς θα είναι παίκτης της Ρόμα το καλοκαίρι, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τους διοικούντες του ιταλικού συλλόγου.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Ρόμα έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές τον 21χρονο Ελληνα αμυντικό και πείστηκε πως μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του Campionato.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί πως αν όντως ο Μανωλάς έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Ρώμης, τότε η ΑΕΚ θα χάσει τον παίκτη, το συμβόλαιο του οποίου δεν κατάφερε λόγων των οικονομικών προβλημάτων να ανανεώσει, χωρίς να εισπράξει το παραμικρό ποσό.

Πηγή: woop.gr