current views are: 1

10 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση18:15

Σούπερ Λίγκα: ΟΦΗ-Πανιώνιος 0-1

Τεράστια βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε ο Πανιώνιος στην Κρήτη επί του ΟΦΗ με 1-0, χάρη στο γκολ του Πιερ λίγο πριν τη λήξη του ματς.

Δημοσίευση 18:15’
αρθρο-newpost

Τεράστια βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε ο Πανιώνιος στην Κρήτη επί του ΟΦΗ με 1-0, χάρη στο γκολ του Πιερ λίγο πριν τη λήξη του ματς.

Τεράστια βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε ο Πανιώνιος στην Κρήτη επί του ΟΦΗ με 1-0, χάρη στο γκολ του Πιερ λίγο πριν τη λήξη του ματς. Οι «κυανέρυθροι», που πανηγύρισαν το πρώτο τους «τρίποντο» μετά από τέσσερα ματς (τρεις ήττες, μία ισοπαλία), έμειναν με 10 παίκτες από το 86΄ λόγω αποβολής του Σκέμπρι.

Ο ΟΦΗ, που έμεινε χωρίς νίκη για 4ο συνεχόμενο ματς έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη που δίνει για να μπει στην πρώτη πεντάδα και να παίξει στα πλέι οφ.

Το ματς ήταν κακό στο πρώτο 20λεπτο, με τις δύο ομάδες να συναγωνίζονται η μία την άλλη στα λάθη. Στο 23΄ το σουτ του Χόρχε Λόπεθ απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Μιχαηλίδης, ενώ τέσσερα λεπτά μετά η μπάλα βρήκε τη ρίζα της δεξιάς δοκού του γκολκίπερ των “κυανέρυθρων”, μετά το συρτό σουτ του Ζόρντι Λόπεθ.

Η καλύτερη φάση του πρώτου μέρους για τους νεοσμυρνιώτες καταγράφηκε στο 36΄ με τον Βεζυρίδη να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Αντούνες.

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 56΄ έφτασε κοντά στο γκολ με τον Καμπάνταη να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η σειρά του Πανιωνίου να απειλήσει, τέσσερα λεπτά αργότερα, με τον Ρόκα να βρίσκεται σε θέση βολής μέσα στην περιοχή και να αστοχεί. Το ματς κρίθηκε επτά λεπτά πριν τη λήξη του, με την κεφαλιά του Πιέρ μετά από εκτέλεση κόρνερ (0-1).

Πηγή: naftemporiki.gr


σχετικα αρθρα