Η Κέρκυρα θα κυνηγήσει την παραμονή της μέχρι το τέλος του μαραθωνίου. Οι Φαίακες επικράτησαν 2-0 της Ξάνθης η οποία βυθίζεται (6η συνεχής ήττα) και μπαίνει (θεωρητικά) σε περιπέτειες. Με 10 παίκτες τελείωσαν τον αγώνα οι Ακρίτες.

Η Κέρκυρα έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως και ποδοσφαιρικά δυνατόν για να νικήσει και δικαιώθηκε εκ του αποτελέσματος. Πίεσε, πήρε τη μάχη του κέντρου, περιόρισε τον αντίπαλο σε παθητικό ρόλο και πάτησε περιοχή. Οχι με ιδιαίτερες αξιώσεις στο πρώτο ημίχρονο, με καλύτερο σχέδιο στο δεύτερο όταν πέτυχε και τα δύο της γκολ.

Η Ξάνθη; Σαν να μην έπαιξε ποτέ. Με παίκτες χωρίς πάθος, απείθαρχους στην τακτική και εντελώς ακίνδυνους (εκτός του Βλαχοδήμου) οι Ακρίτες δεν θα μπορούσαν να ελπίζουν σε τίποτα καλύτερο από μία τιμητική ήττα. Οσο και αν φώναζε ο Ουζουνίδης από τον πάγκο, η Ξάνθη δεν άλλαζε το αγωνιστικό πρόσωπό της ενώ είχε και την ατυχία να δεχθεί τα γκολ του Καλαντζή (στο 60') και του Γκουστάβο (69') πριν ο προπονητής διαφοροποιήσει τα πλάνα του με τις αλλαγές του.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ντάνι με απευθείας κόκκινη κάρτα. Κανείς δεν κατάλαβε τι έγινε, η λογική λέει όμως ότι ο Πορτογάλος έβρισε το διαιτητή Θάνο.

Πηγή: contra.gr
TAGS