Αηδιασμένος δήλωσε ο Φρανκ Λάμπαρντ, στο άκουσμα της είδησης της σύλληψης συγγενικού του προσώπου για υπόθεση παιδοφιλίας! Ο θείος του άσου της Τσέλσι συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές, μετά την προσπάθειά του να αποσπάσει προσωπικά στοιχεία από 13χρονη Αγγλίδα.

Η αστυνομία παρακολουθούσε εδώ και καιρό τις κινήσεις στο διαδίκτυο του Λάμπ Λάμπαρντ, ο οποίος είναι παντρεμένος με την 61χρονη θεία του Φρανκ.

Ο 36χρονος Άγγλος αρέσκονταν να συνομιλεί με νεαρές μαθήτριες, ωστόσο, στην περίπτωση της 13χρονης Τζέσικα το …παράκανε.

Αν και ο ίδιος αρνείται ότι προσπάθησε να παρενοχλήσει σεξουαλικά τη νεαρή Αγγλία, οι αστυνομικές Αρχές προσκόμισαν στα δικαστήρια αποδείξεις από παλαιότερες συνομιλίες του «μοναχικού Λαμπ», με τους δικαστές να τον καταδικάζουν σε 12μηνη φυλάκιση με αναστολή. Ταυτόχρονα, σε αυτό το διάστημα ο 36χρονος Λάμπαρντ δεν θα έχει δικαίωμα πρόσβασης στο ίντερνετ, ενώ έχει κατασχεθεί και ο προσωπικός του υπολογιστής.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν σχολίασε επίσημα τις εξελίξεις, ωστόσο άτομα του περιβάλλοντός του τόνισαν ότι είναι αηδιασμένος και εξοργισμένος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πίσω από την οθόνη του υπολογιστή και από το προφίλ της 13χρονης Τζέσικα δεν βρίσκονταν κάποια Αγγλίδα μαθήτρια, αλλά άντρας της αστυνομίας, ο οποίος εκτελούσε την υπηρεσία του, με σκοπό να «παγιδέψει» τον θείο του άσου των Λονδρέζων.

Πηγή: england365.gr