Υβριστικά συνθήματα προς το πρόσωπό του βρήκε ο Άγγελος Αναστασιάδης πάνω στο παμπρίζ του αυτοκινήτου του, μετά την νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Λεβαδειακού.  
Πολλά τα εμπόδια που πρέπει να υπερβεί οΘεσσαλονικιός τεχνικός για να κρατήσει τον «Άγιαξ της Ηπείρου» στη Σούπερ Λιγκ, ακόμα περισσότερα ωστόσο γίνονται με την επίθεση που δέχεται από μερίδα οπαδών της ομάδας του. Μετά τα υβριστικά συνθήματα σε τοίχους των Ιωαννίνων που αφορούσαν τον Άγγελο Αναστασιάδη, είχαμε και νέο κρούσμα έπειτα απ' τη νίκη της ομάδας του επί του Λεβαδειακού πριν από τρεις ημέρες.

Ο έμπειρος προπονητής βρήκε κολλημένα στο παμπρίζ του χαρτιά που συνθήματα εναντίον του, τα οποία μόνο... τιμητικά δεν μπορεί να τα χαρακτηρίσει κάποιος. Αφορμή ίσως για την κόντρα που έχει ξεσπάσει, να είναι και το επεισόδιο με το Χρήστο Τζάνη, που είχε ως αποτέλεσμα ν' αποκλείσει τον απ' την αποστολή του συγκεκριμένου αγώνα ο Αναστασιάδης. Χαρακτηριστική άλλωστε η ατάκα που έγραφε ένα απ' τα συνθήματα: «Χρήστο γερά, πάντα μπροστά».


Πηγή: gazzetta.gr