Συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη επί του Άρη έδωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος είχε κάποια παράπονα για το β΄ ημίχρονο. Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε το σύνθημα της νίκης για Μέταλιστ και Παναθηναϊκό
«Συγχαρητήρια για τη νίκη στο παιχνίδι με τον Άρη. Παίξαμε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και άρεσε πολύ και στον κόσμο μας. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, δεν ήμασταν καθόλου καλοί και δεν είχαμε πειθαρχία στο παιχνίδι μας», ανέφερε αρχικά ο 49χρονος προπονητής του Ολυμπιακού.

Για να προσθέσει: «Τώρα έχουμε δύο κρίσιμα παιχνίδια, πρώτα με τη Μέταλιστ και στη συνέχεια με τον Παναθηναϊκό. Εμείς θέλουμε τη νίκη και στα δύο παιχνίδια. Μπορεί να έχουμε το προβάδισμα, αλλά δεν ηρεμούμε, δεν στεκόμαστε σ' αυτό και συνεχίζουμε με τον ίδιο στόχο, που είναι η νίκη σε κάθε ματς.

Πρώτα όμως το μυαλό μας είναι στη Μέταλιστ και όχι στο ντέρμπι, με αυτό θα ασχοληθούμε από την Παρασκευή. Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Πάντα παίζουμε για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε και σε αυτά τα δύο παιχνίδια».


Πηγή: Gazzetta.gr