Η ΑΕΚ βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον πρώην Αντιπρόεδρο Παντελή Αθηνή για να μάθει εάν βοηθήσει την ομάδα, όπως ζήτησε το Δ.Σ. της ΠΑΕ. Αρχικά ο Κύπριος επιχειρηματίας έδειχνε να μην είναι ενημερωμένος από τα χθεσινά δραματικά γεγονότα. «Δεν γνωρίζω τίποτα για ότι έχει συμβεί. Είμαι στο Λονδίνο και δεν έχω ενημερωθεί για ότι έχει γίνει».

Σε ερώτηση για το αν θα δώσει τις 300.000 που καλεί η ΠΑΕ για άμεση ενίσχυση της ομάδας ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος ο Παντελής Αθηνής τόνισε: «Δεν ξέρω ποιος πήρε την απόφαση αυτή και το ποσό αυτό. Το θέμα είναι ότι δεν με έχει ενημερώσει κανένας. Θα βοηθήσω εφόσον αποφασίσουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι. Εχω βάλει ήδη αρκετά λεφτά κι έχω βοηθήσει όσο μπορώ».

Τέλος, για το αν γνωρίζει ότι αν δεν δραστηριοποιηθούν οι μέτοχοι τότε η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον κίνδυνο του υποβιβασμού στην Β' Εθνική και την διάλυση τόνισε: «Θα μιλήσω μαζί τους να ενημερωθώ για τα τελευταία γεγονότα γιατί υπάρχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν μου έχουν επιτρέψει να γνωρίζω και στη συνέχεια θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε».

Πηγή: gazzetta.gr