current views are: 2

6 Ιουνίου 2012
Δημοσίευση10:12

Ντου των οπαδών της ΑΕΚ με καρέκλες, γιαούρτια και σάντουιτς στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ

Επίθεση από οπαδούς της ΑΕΚ στο Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ! Πέταξαν καρέκλες και γιαούρτια και αποχώρησαν! Επεισόδιο με Σάββα Θεοδωρίδη κατά την είσοδό του στα γραφεία της  Λίγκας, του πέταξαν… σάντουιτς!

Δημοσίευση 10:12’
αρθρο-newpost

Επίθεση από οπαδούς της ΑΕΚ στο Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ! Πέταξαν καρέκλες και γιαούρτια και αποχώρησαν! Επεισόδιο με Σάββα Θεοδωρίδη κατά την είσοδό του στα γραφεία της  Λίγκας, του πέταξαν… σάντουιτς!

Επίθεση από οπαδούς της ΑΕΚ στο Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ! Πέταξαν καρέκλες και γιαούρτια και αποχώρησαν! Επεισόδιο με Σάββα Θεοδωρίδη κατά την είσοδό του στα γραφεία της  Λίγκας, του πέταξαν… σάντουιτς! Όπως είχε γίνει γνωστό, οπαδοί της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της Σούπερ Λιγκ, περιμένοντας την κρίσιμη συνεδρίαση για τις ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση, αφού αναμενόταν να πέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο αλλαγής ποινής για όσους δεν παίρνουν άδεια.

Οι οπαδοί είχαν ξεπεράσει τους 100, όταν εισέβαλαν στα γραφεία, πετώντας καρέκλες, γιαούρτια και εκτοξεύοντας βρισιές! Αφού δημιουργήθηκε ένταση, αποχώρησαν τελείως από το χώρο! Νωρίτερα, δημιουργήθηκε ένταση και με τον Σάββα Θεοδωρίδη!

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού όταν έφτασε στα γραφεία… έπεσε πάνω στους οπαδούς της Ένωσης και με το που είδαν τον αντιπρόεδρο των «ερυθρολεύκων» τα… αίματα άναψαν, άρχισαν να τον βρίζουν και του πέταξαν ένα σάντουιτς! Ο ίδιος πάντως δήλωσε ότι είχαν δίκιο οι οπαδοί της ΑΕΚ να διαμαρτύρονται! Στην συνέχεια χωρίς να συμβεί κάτι άλλο, προτίμησε να μπει μέσα.

Μετά την επίθεση, έπεσε ξανά πάνω τους και πήγε να ανοίξει διάλογο, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, το περιστατικό έλαβε τέλος.

Από την πλευρά του, ο Παντελής Τσιλαλίδης, αντιπρόεδρος του Πανιωνίου και εκπρόσωπος της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ, ο οποίος αντιμετωπίζει και πρόβλημα υγείας, έπαθε σοκ μετά την εισβολή και κάλεσαν ασθενοφόρο για να τον παραλάβει!

Από εκεί και πέρα, όπως ήταν φυσικό, ότι το Δ.Σ. της  Λίγκας αναβλήθηκε, χωρίς να έχει ακόμα οριστεί το πότε θα συνεχιστεί.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία προχώρησε σε 50 προσαγωγές οπαδών της ΑΕΚ.

Πηγή: gazzetta.gr 


σχετικα αρθρα