Τρεις κρυφές συναντήσεις με ψυχίατρο αποκαλύπτει η «Sun» ότι είχε ο Κάρλος Τέβες το τελευταίο διάστημα. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα (παιδιά, πρώην σύζυγος, νυν κοπέλα) βρίσκονται στην Αργεντινή και εκείνος βρίσκεται… στα πρόθυρα κατάθλιψης.

Με τις συνεδρίες που έκανε προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα, όμως όπως αποκαλύπτει ένας φίλος του στο δημοσίευμα, περνάει πολύ δύσκολες ώρες. Του λείπουν αφάνταστα οι δύο μικρές του κόρες, η Φλορέντσια 5 ετών και η Κέιτι 8 μηνών, ενώ έχει χωρίσει και με τη σύζυγό του. Τώρα διατηρεί δεσμό με την 19χρονη Αργεντινή ηθοποιό Μπρέντα Άσνικαρ, η οποία όμως δεν μπορεί να αφήσει την καριέρα της στη χώρα του ταγκό και να μετακομίσει στην Αγγλία.

Ο 26χρονος Τέβες έτσι, δεν μπορεί να βρει παρηγοριά πουθενά και παρόλο που πληρώνεται με 150.000 λίρες την εβδομάδα, το μυαλό του βρίσκεται στην επιστροφή στην πατρίδα. Οι δηλώσεις του στενού του φίλου είναι χαρακτηριστικές:

«Ο Κάρλος είναι στο όριο. Πονάει πραγματικά. Κανονικά, τρώει, κοιμάται, και πίνει αποκλειστικά «ποδόσφαιρο», όμως τώρα το μυαλό του είναι αλλού. Νιώθει κομμένος στα δύο, από τα χιλιάδες μίλια απόστασης που τον χωρίζουν από τα παιδιά του».