Σχετικά με τη φήμη που τον ήθελε να έχει τσακωθεί με Νιόπλια και Αντωνίου και να μην αγωνίζεται για το λόγο αυτό, ο Λέτο, μιλώντας στην ιστοσελίδα contra.gr διέψευσε το εν λόγω δημοσίευμα, τονίζοντας:

«Αστειεύεστε; Πώς είναι δυνατόν να ισχυρίζεται κανείς κάτι τέτοιο; Όχι μόνο είναι ψέμα, αλλά είναι τόσο χοντροκομμένο που προφανώς είναι και ύποπτο. Όλοι ξέρουν για τον τραυματισμό μου. Συνεπώς, το να γράφεται κάτι τέτοιο προφανώς εξυπηρετεί άλλους σκοπούς. Όποιος το κάνει αυτό θέλει να κάνει κακό στην ομάδα. Ενδεχομένως ενόχλησε πολλούς το γεγονός ότι νικήσαμε τον Ολυμπιακό και είμαστε μια ανάσα από την κορυφή».

 

Εξηγώντας ο ίδιος τον χρόνο απουσίας του από την αγωνιστική δράση, επισήμανε: «Τρελαίνομαι που εξαιτίας αυτού του τραυματισμού δεν μπορώ να βοηθήσω και εγώ την ομάδα. Δουλεύουμε όμως πολύ πάνω στην αποθεραπεία μου και πιστεύω πως δεν αργεί η στιγμή που θα μπορώ και πάλι να μπω στο γήπεδο και να αγωνιστώ. Είμαι καλύτερα και ανυπομονώ να έρθει η ώρα να παίξω και πάλι συμβάλλοντας στην προσπάθεια που κάνει όλη η ομάδα».

Όπως τονίζεται από το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού, ο Σεμπάστιαν Λέτο πηγαίνει πολύ καλά και από τις αρχές της εβδομάδας θα ξεκινήσει εντατικό πρόγραμμα με τον γυμναστή Λόρενς Έμπεν και αναμένεται να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς σε ένα δεκαήμερο.