Στους Τζιμπρίλ Σισέ και Σεμπάστιαν Λέτο στάθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στους παίκτες του ενόψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι θα πρέπει οι παίκτες του να έχουν τον ρυθμό του αγώνα.


«Γνωρίζουμε ότι έχουμε αποκτήσει ένα σημαντικό προβάδισμα και τώρα μένει να το διαφυλάξουμε. Δεν έχουμε εμείς την πίεση, αλλά ο Παναθηναϊκός. Εμείς πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να έχουμε ηρεμία στο παιχνίδι μας, να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να μην παρασυρθούμε από τον αντίπαλο», είπε, αρχικά, ο Χιμένεθ στους παίκτες του.

«Ο Παναθηναϊκός θα μπει δυνατά από το πρώτο λεπτό. Δεν πρέπει να του επιτρέψουμε να επιτεθεί. Είναι σημαντικό να κρατάμε εμείς την μπάλα, να την κυκλοφορούμε σωστά και να προσπαθούμε για το γκολ χωρίς άγχος. Ο αντίπαλος έχει το άγχος και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Το σημαντικότερο είναι να διαχειριστούμε εμείς σωστά το ματς. Αν πετύχει ένα γκολ στο ξεκίνημα ο αντίπαλος, θα αλλάξει η ψυχολογία του. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ώστε να μη δεχτούμε γκολ».

O Ισπανός τεχνικός στάθηκε ξανά στον Τζιμπρίλ Σισέ, ενώ αναφέρθηκε και στον Σεμπαστιάν Λέτο, τον πιο επικίνδυνο παίκτη του Παναθηναϊκού στο πρώτο παιχνίδι: «Το βασικό τους όπλο είναι ο Σισέ και θα αμυνθούμε συνολικά σωστά, ώστε να μη φτάνει η μπάλα σ' αυτόν. Το έχετε ξανακάνει! Θέλει προσοχή και ο Λέτο. Πρέπει να τον μαρκάρετε από κοντά και να μην τον αφήνετε να κάνει κούρσες, επειδή μπορεί να δημιουργήσει πολλούς κινδύνους».