Ο Χρήστος Κωστής θα είναι ο επόμενος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που θα τιμηθεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ για την προσφορά του στην ομάδα.

Πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Αρη, η διοίκηση του "Δικεφάλου" θα του παραδώσει τιμητική πλακέτα.

Ο Χρήστος Κωστής πήγε στην ΑΕΚ το 1994 και στην πρώτη θητεία του μέχρι το 1998 κατέκτησε δύο Κύπελλα, σημειώνοντας 68 γκολ σε 153 συμμετοχές. Ένας σοβαρός τραυματισμός το 1997 τον άφησε πολύ καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης και σταμάτησε την εξέλιξη της καριέρας του. Επέστρεψε στην ΑΕΚ το 2000, μετά από δύο χρόνια στην Άντερλεχτ, και παρέμεινε μέχρι το 2004 κατακτώντας ακόμα ένα Κύπελλο το 2002.

Στο μεταξύ, μετά τον αγώνα η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τα παράπονα που ακούστηκαν για την διαιτησία από τη μεριά των «πρασίνων». Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Είναι τουλάχιστον αστείο η ομάδα που θα έπρεπε να παίζει με 9 παίκτες από τα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα (κόκκινη κάρτα στους Βύντρα, Λέτο) να διαμαρτύρεται επειδή ο διαιτητής κράτησε 40 δευτερόλεπτα επιπλέον των 7 λεπτών που είχαν υποδειχθεί.

Ίσως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αγνοούν ότι ο κανονισμός διαιτησίας ορίζει ότι οι καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια των καθυστερήσεων λογίζονται ως επιπρόσθετος χρόνος.

Είναι δικαιολογημένη η ανάγκη του Παναθηναϊκού να καλύψει επικοινωνιακά απέναντι στον κόσμο του τον αποκλεισμό του από την ομάδα μας, η οποία σήμερα πέτυχε μια απόλυτα δίκαιη και σημαντική πρόκριση".