Οι ερυθρόλευκοι δεν μπορούσαν να αφήσουν αναπάντητη την αναφορά του κ. Μπιτσαξή στα όσα συνέβησαν την Παρασκευή στο θέατρο Tέχνης...

...και στην υποχρεώση (όπως υποστηρίζει ο ίδιος) να πάρει θέση και η ίδια η ΠΑΕ, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός καταδικάζει αυτόματα παρόμοια περιστιατικά, ενώ δεν αποκλείει ακόμα και την προβοκάτσια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Είναι τουλάχιστον άδικη η πρόσφατη αναφορά του γενικού γραμματέα αθλητισμού κ. Μπιτσαξή, στον Ολυμπιακό, σε σχέση με τα επεισόδια στο θέατρο τέχνης.  Πως αποκλείει άραγε την οποιαδήποτε μορφή προβοκάτσιας και βγάζει το συμπέρασμα ότι οπαδοί του Ολυμπιακού προκάλεσαν τα επεισόδια, όταν δεν υπάρχει η παραμικρή ουσιαστική ένδειξη η απόδειξη για αυτό.
Ας κρατήσει τις υποδείξεις για αλλού ο κ. Μπιτσαξής, όταν είναι γνωστό και αυτονόητο ότι η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός καταδικάζει αυτόματα παρόμοια περιστατικά.
Θα περιμέναμε από τον κ. Μπιτσαξή να εκφράσει ικανοποίηση κι ευχαριστίες για όσα έχει παρουσιάσει η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός στον αγώνα κατά της βίας από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα. Θα περιμέναμε -μάταια- τα συγχαρητήριά του για την άψογη συμπεριφορά των οπαδών μας, όχι μόνο στο “Γ. Καραϊσκάκης”, αλλά και στο Βόλο, στην Τρίπολη, στην Κέρκυρα, στο Ηράκλειο, στην Καβάλα, όπου επέτρεψε να βρεθούν και να παρακολουθήσουν οργανωμένα τους αγώνες.
Ο κ. Μπιτσαξής, οφείλει να μην ασκεί εξουσία με δύο μέτρα και δύο σταθμά ούτε να παρασύρεται τόσο εύκολα. Οταν τελειώσει το πρωτάθλημα και γίνει ο τελικός απολογισμός , θα έχουμε να πούμε ασφαλώς περισσότερα".