current views are: 1

11 Ιουνίου 2013
Δημοσίευση10:08

Σοκ στον αθλητισμό: Κλινικά νεκρός ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης

Κλινικά νεκρό διέγνωσαν τον Ανδρέα Κιλιγκαρίδη οι ιατροί που τον παρακολουθούν στην Πολωνία.

Δημοσίευση 10:08’
αρθρο-newpost

Κλινικά νεκρό διέγνωσαν τον Ανδρέα Κιλιγκαρίδη οι ιατροί που τον παρακολουθούν στην Πολωνία.

Κλινικά νεκρό διέγνωσαν τον Ανδρέα Κιλιγκαρίδη οι ιατροί που τον παρακολουθούν στην Πολωνία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα κύτταρα του εγκεφάλου του 37χρονου αθλητή έχουν νεκρώσει και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται το ιατρικό ανακοινωθέν.

Ο 37χρονος πρωταθλητής του κανόε καγιάκ δεν έχει καμία επικοινωνία με το περιβάλλον του από την πρώτη στιγμή που διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, λόγω της συσσώρευσης υγρού στον εγκέφαλο, ενώ διαγνώσθηκε και με οξεία λευχαιμία.

Οι θεράποντες ιατροί είχαν απορρίψει λίγα 24ώρα πριν την πιθανότητα επέμβασης και της αφαίρεσης του υγρού, περιμένοντας να συνέλθει από το κώμα, όμως το ευχάριστο ήταν ότι ο οργανισμός του ανταποκρίθηκε στο πρώτο στάδιο της θεραπείας. Τελικά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως περίμεναν οι θεράποντες ιατροί του και σήμερα στις 14:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί ιατρικό συμβούλιο για να αποφασιστεί τί ακριβώς θα γίνει με τον άτυχο αθλητή.

Το πρόβλημα που έχει προκύψει υπόκειται στη νομοθεσία στην Πολωνία, καθώς όποιος άνθρωπος θεωρείται κλινικά νεκρός, αποσυνδέεται από τα μηχανήματα και καταλήγει. Η οικογένεια του θέλοντας να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα, αναζητά τρόπους να μεταφερθεί ο αθλητής του κανόε καγιάκ στη χώρα μας ή σε κάποια άλλη χώρα.

Υπνθυμίζεται ότι ο αθλητής βρέθηκε λιπόθυμος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε, στην πόλη Μπίτκος, από τον πολωνό προπονητή του. 

 


σχετικα αρθρα