Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία βράβευσε τον Ότο Ρεχάγκελ για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

...πριν από τη φιλική αναμέτρηση της εθνικής ομάδας των Ανδρών με τον Καναδά, στη Λάρισα.

Ο τέως πλέον ομοσπονδιακός τεχνικός εισήλθε στο "AEL FC ARENA" μέσα από ένα διάδρομο που είχαν δημιουργήσει οι διεθνείς, τους οποίους χαιρέτησε δια χειραψίας έναν προς ένα.

Στη συνέχεια, παρέλαβε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, μια μινιατούρα της Ακρόπολης, ένα αναμνηστικό Κύπελλο κι έναν πίνακα, στον οποίο απεικονίζεται ο Γερμανός προπονητής με υψωμένο το βαρύτιμο Κύπελλο που κατάκτησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επί θητείας του στην Πορτογαλία, το 2004.

Εκτός του κ. Ρεχάγκελ η ομοσπονδία βράβευσε και το συνεργάτη του, Γιάννη Τοπαλίδη.

"Πέρασα εννιά χρόνια στην Ελλάδα. Είναι πια ένα κομμάτι από τη ζωή μου. Ο κόσμος μας συμπεριφέρθηκε πάρα πολύ καλά, αλλά αυτό έχει να κάνει και με την επιτυχία. Ήταν μία πετυχημένη πορεία που είχαμε μαζί με τον βοηθό μου, τους ποδοσφαιριστές και όλους τους συνεργάτες μας. Ήρθα σαν φίλος στην Ελλάδα και σαν φίλος θέλω να φύγω", δήλωσε ο κ. Ρεχάγκελ, ο οποίος συνέχισε: "Γενικώς, ήταν ένα αποδοτικό διάστημα και μου έδινε πάντα μεγάλη χαρά. Θα θυμάμαι τα πάντα, όχι μόνο τα καλά αλλά και τα αρνητικά, όπως την εντός έδρας ήττα από την Τουρκία, αλλά και τη νίκη μας στην έδρα της Τουρκίας, τη νίκη στην Ουκρανία που μας έφερε στο Μουντιάλ, όλα."