Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει την πρόθεση να κρατήσει στην ομάδα τον Τζιμπρίλ Σισέ, από τη στιγμή που και ο ίδιος δεν επιθυμεί να φύγει από την Ελλάδα.

Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο β΄ αντιπρόεδρος των "πρασίνων", Γιώργος Νίκας, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3", με αφορμή τα όσα επιπώθηκαν από τον εκτελόντα χρέη προέδρου της ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα, στη χθεσινή συνάντηση με τους οργανωμένους φιλάθλους.

"Κάναμε σαφές πως η πρόθεση της διοίκησης είναι, εφόσον ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να μείνει, θα μείνει. Αυτό είναι εκ των ουκ άνευ. Είναι λάθος και να το συζητάμε. Ο παίκτης έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο και δεν βλέπω καν θέμα συζήτησης αυτή τη στιγμή. Βεβαίως, αν έρθει μία ομάδα και πληρώσει τη ρήτρα του και ο ποδοσφαιριστής θέλει να φύγει, δεν θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να τον κρατήσει", τόνισε ο Νίκας και συνέχισε:

"Η διοικούσα επιτροπή δουλεύει αυτή την περίοδο στο να κάνει έναν προγραμματισμό για τα επόμενα χρόνια. Το να βασιζόμαστε σε μη δεδομένα έσοδα είναι λάθος. Ο Σισέ αποτελεί αυτή τη στιγμή ίσως τον ακρογωνιαίο λίθο της ομάδος. Και λέω ίσως, γιατί τρέφω απεριόριστη εκτίμηση σε οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, που φοράει τη φανέλα αυτού του συλλόγου και κακώς εστιάζουμε στον σούπερ σταρ. Ο Σισέ είναι σούπερ σταρ, είναι και ηγέτης, αλλά κακώς εστιάζουμε. Οι άνθρωποι που αποτελούν αυτή τη στιγμή τη διοικούσα επιτροπή τα πάνε αρκετά καλά στα νούμερα. Ξεκινώντας από τον προεδρεύοντα κ. Γόντικα, αλλά και οι υπόλοιποι. Άρα αυτό αφήστε το σ' εμάς, πώς θα λύσουμε το πρόβλημα. Πάντως θα το λύσουμε. Και δεν χρειάζεται να φέρουμε τα πάνω κάτω για να γίνει αυτό".

Αντίθετα, πιο επιφυλακτικός εμφανίστηκε ο Γιώργος Νίκας αναφορικά με το μέλλον του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο του "τριφυλλιού": "Δεν είναι κάτι το όποιο έχει τεθεί ως θέμα αυτή τη στιγμή. Θα εξεταστεί εν ευθέτω χρόνο. Έχουμε πολύ καλές παραστάσεις από τις επαφές που έχουμε μαζί του και νομίζω πως δεν είναι της παρούσης να το συζητήσουμε αυτό. Σας διαβεβαιώνω πως δουλεύουμε προς την κατεύθυνση του ευρωπαϊκού μοντέλου, ώστε οι προπονητές να μπορούν να μείνουν για αρκετά χρόνια".