current views are: 1

27 Ιουνίου 2013
Δημοσίευση16:21

Πού ποντάρει ο Αλαφούζος

Σε ένα πρόσωπο έχει ρίξει όλο του το “ποντάρισμα” το αφεντικό του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος.

Δημοσίευση 16:21’
αρθρο-newpost

Σε ένα πρόσωπο έχει ρίξει όλο του το “ποντάρισμα” το αφεντικό του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος.

Τα οικονομικά του Παναθηναϊκού νοικοκυρεύτηκαν, η ομάδα αγόρασε ένα προπονητικό κέντρο για πάντα, χωρίς να έχει υποχρέωση σε κανέναν παράγοντα, και οι όποιες εκκρεμότητες με τους ποδοσφαιριστές έχουν τακτοποιηθεί.

Παρόλα αυτά, τα στενά οικονομικά της εποχής και οι αμαρτίες άλλων καιρών, υποχρεώνουν τη διοίκηση του Τριφυλλιού να κινείται συγκρατημένα στην αγορά, “βλέποντας” περισσότερο ελεύθερους ποδοσφαιριστές -για την ενίσχυσή της- με καλή “σχέση” ποιότητας και τιμής.

Για το λόγο αυτό, ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να κερδίσει ένα και μοναδικό στοίχημα. Το στοίχημα έχει ονοματεπώνυμο: Γιάννης Αναστασίου. Ο προπονητής των “πρασίνων” είναι προσωπική επιλογή του κ. Αλαφούζου και για τον πρόεδρο της ομάδας ο “Ολλανδός” είναι το κλειδί για να ανοίξει πάλι η πόρτα της Ευρώπης για τον Παναθηναϊκό.

Ο κ. Αλαφούζος έχει εξηγήσει όλα τα δεδομένα στον Αναστασίου, ο τελευταίος έχει συμφωνήσει με το πρότζεκτ και αυτό που περιμένει το “αφετνικό” είναι να “κατέβει” στο γήπεδο μια ΟΜΑΔΑ.

Ομάδα που θα αποτελείται από καλούς ποδοσφαιριστές, με ταχύτητα, έξυπνο παιχνίδι και που θα καλύψει το κενό που δημιουργεί η απουσία τρανταχτών και ακριβών ονομάτων. Οπως λένε στον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΣ και ο Αστέρας δεν είναι ακριβότερα σύνολα. Ούτε έχουν στον πάγκο την ποδοσφαιρική παιδεία του Γιάννη Αναστασίου.


σχετικα αρθρα