Ο πρόεδρος των Πειραιωτών συναντήθηκε χθες με τους εκπροσώπους των οργανωμένων, λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με το "τριφύλλι" στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 23η αγωνιστική της Super League.

H συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην ερυθρόλευκη έδρα και έγινε έγινε στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του 44χρονου εφοπλιστή με τους οργανωμένους φιλάθλους του Ολυμπιακού και η σύμπνοια δεν έλειψε και πάλι στη μεταξύ τους συζήτηση.

Σε αυτήν, ο κ. Μαρινάκης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τόσο σε επίπεδο ομάδας, όσο και σε επίπεδο συμπεριφοράς των φιλάθλων ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος απ' όλους και δεν έχει ανάγκη από συμπεριφορές που δεν είναι σε αθλητικά και κόσμια πλαίσια.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: "Είμαστε ευχαριστημένοι από την ομάδα μας, η οποία απέδειξε και με τη νίκη της στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ότι όλα όσα έλεγαν περί αδυναμίας της να κερδίσει δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια και ντέρμπι, είναι παραμύθια.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη από ακρότητες. Θα κερδίσει με την μαγκιά του γιατί είναι καλύτερη ομάδα. Θέλουμε μια δυνατή ατμόσφαιρα, θέλουμε να είστε, όπως σε όλα τα παιχνίδια, στο πλευρό των παικτών μας, αλλά σε κόσμια πλαίσια όπως γίνεται μέχρι σήμερα.

Θα πρέπει να μην απαντήσετε σε προκλήσεις, εάν προκληθείτε. Δεν το έχουμε ανάγκη. Έχουμε καλύτερη ομάδα. Δεν πρέπει να υπάρξουν περιστατικά που θα εκθέσουν το σύλλογο.

Πάμε πολύ καλά και έχουμε κόσμια συμπεριφορά τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Ο Ολυμπιακός ξέρει να φιλοξενεί και θα ανταποδώσουμε την φιλοξενία που μας πρόσφεραν στον πρώτο γύρο, τόσο στην αποστολή μας όσο και στα επισήμους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ".