Η καριέρα του Δημήτρη Διαμαντίδη είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο αρχηγός των «πρασίνων» σε σημερινές του δηλώσεις στην ισπανική εφημερίδα «Noticias de Alava», ενόψει του σημερινού αγώνα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ για τη φάση των «16» της ευρωλίγκας, ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτηκε ποτέ να φύγει από την ομάδα της Αθήνας.

«Δεν έχω σκεφτεί ποτέ τη μεταγραφή μου σε άλλη ομάδα. Γιατί να φύγω από μία ομάδα όπου αισθάνομαι τόσο καλά; Ποτέ δεν υπήρχε ούτε ένας λόγος να φύγω. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό όλοι μου φέρονται με έναν φανταστικό τρόπο, τον καλύτερο που θα μπορούσα να φανταστώ. Κερδίζουμε τίτλους κάθε χρόνο, έχουμε καλή ομάδα, καλό προπονητή, εκπληκτικούς φιλάθλους... Γιατί να φύγω λοιπόν;», τόνισε σχετικά.

Στη συνέχεια ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε για τη φετινή ομάδα: «Σε σχέση με την περσινή σεζόν έφυγαν κάποιοι σημαντικοί παίκτες, αλλά έχουν έρθει άλλοι που είναι πραγματικά καλοί. Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια υπήρξαν πολλές αλλαγές στο δυναμικό της ομάδας, ωστόσο η αγωνιστική φιλοσοφία του Παναθηναϊκού παραμένει η ίδια. Η ομάδα αυτή κατακτά τίτλους εδώ και πάνω από μία δεκαετία και πάντα κάνει μεγάλες προσπάθειες για να πετυχαίνει τους στόχους της».