Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι και τυπικά "ελεύθερο πουλί" από τη Φούλαμ, με τον αγγλικό σύλλογο να τον ευχαριστεί δημόσια για την προσφορά του τη σεζόν που έληξε.

Ως γνωστόν, στον Παναθηναϊκό έχουν συζητήσει με τον "τυπάρα" για το ενδεχόμενο επιστροφής στο... σπίτι και πλέον όλα είναι στο χέρι του διεθνούς μεσοεπιθετικού. Ο οποίος, από την πλευρά του σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει παρά το ότι δεν κολακεύεται ιδιαίτερα από τα νέα δεδομένα του συλλόγου και δη τα οικονομικά.

Η διοίκηση του Τριφυλλιού, πάντως, δεν έχει σκοπό να μαρκάρει στενά και... κουραστικά τον Πυργιώτη ποδοσφαιριστή. Θα τον αφήσει να πάρει... τις ανάσες του, να σκεφτεί ψύχραιμα, να ζυγίσει τις εναλλακτικές προτάσεις που θα του μεταφέρει ο μάνατζέρ του και δεν αποκλείεται σύντομα να επιχειρηθεί άλλη μια προσέγγιση μαζί του.

Θα του επισημανθεί μεν, το στενό οικονομικό πλαίσιο που κινείται ο σύλλογος, θα του υπογραμμιστεί δε, η στέρεα βάση στην οποία κτίζεται ο νέος Παναθηναϊκός (βλέπε Απήλιον, διακανονισμοί με ποδοσφαιριστές, επιστροφή στη Λεωφόρο κλπ.) και στη συνέχεια θα τον αφήσουν να αποφασίσει. Βεβαίως, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Γιώργος Καραγκούνης είναι από τα παιδιά της Παιανίας και ένα πόστο στην ομάδα όταν πει το αντίο, μόνο απίθανο δεν θεωρείται...