Για το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3» ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Ο Σερβοέλληνας αριστερός εξτρέμ, που απέφυγε να κάνει προγνωστικά για τον αγώνα των δύο ομάδων, δήλωσε: «Είναι δύσκολο σε αυτά τα παιχνίδια να προβλέψεις το αποτέλεσμα. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι επτά βαθμούς μπροστά. Έχει προβάδισμα, αλλά από εκεί και πέρα μένει ο αγωνιστικός χώρος. Γιατί όπως γνωρίζουμε στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλά που μπορούν να γίνουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στον αγωνιστικό χώρο που είναι πολύ δύσκολο από πριν να τα προβλέψουμε».

Ο παλαίμαχος παίκτης δήλωσε πως ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο κίνητρο για το παιχνίδι και δεν παίζει ρόλο το προβάδισμα που έχει. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός το θέλει το παιχνίδι για πολλούς λόγους. Για το γόητρο, για τον κόσμο και θα είναι πάρα πολύ αποφασισμένος να πάρει αυτό το παιχνίδι. Ένας λόγος είναι πως στα προηγούμενα ντέρμπι δεν τα πήγε όπως ήθελε».

Από τους παίκτες που πρέπει να προσέξουν οι «ερυθρόλευκοι», ο Τζόρτζεβιτς ξεχώρισε τον Σίσε για τον οποίο είπε ότι «... είναι σε πολύ καλή κατάσταση και σίγουρα έχει βγάλει σε αρκετές περιπτώσεις τον Παναθηναϊκό από δύσκολες στιγμές».

Ενώ ο Ολυμπιακός, συμφωνά με τον «Τζόλε», θα ποντάρει στο σύνολο του, αφού «... αυτό που χαρακτηρίζει τον φετινό Ολυμπιακό είναι η ομαδικότητα και δεν στέκονται σε προσωπικές ενέργειες»

Σε ερώτηση που του έγινε για το ποιο ντέρμπι του έχει μείνει χαραγμένο στην μνήμη, ο Τζόρτζεβιτς είπε: «Το καθοριστικό ματς στη Ριζούπολη είναι ένα παιχνίδι που θα μας μείνει για πάντα».