Διαβάσατε πριν από λίγες μέρες στο newpost ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει... μεγάλα σχέδια για την ΑΕΚ. Το αφεντικό της Ενωσης έχει άγριες διαθέσεις και αυτό που λέει στους συνεργάτες του συνεχώς, είναι ότι κάθε χρόνο θα κερδίζει την άνοδο. Δεν σταματάει, όμως, εκεί. Οπως σας γράψαμε, ο "τίγρης" είναι... πεινασμένος για τίτλους.

Ήδη, άρχισε να στέλνει τα μηνύματά του στον μεγάλο αντίπαλο που ακούει στο όνομα Βαγγέλης Μαρινάκης. Από τη μία συναντάται με τον ισχυρό του βορρά, Ιβάν Σαββίδη, από την άλλη εξαγγέλλει συνέντευξη Τύπου μέσα στην... έδρα του Ολυμπιακού, το Μικρολίμανο!

Με αυτούς τους τρόπους ο Μελισσανίδης θέλει να δείξει ότι είναι αποφασισμένος να μπει δυναμικά στο παιχνίδι και πως δεν θα διστάσει μπροστά σε κανένα άβατο να προτάξει τις δυνάμεις του και την παρουσία του.

Χρειάστηκε, μάλιστα, η παρέμβαση και η "παράκληση" της αστυνομίας, ώστε να αλλάξει γνώμη ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ και έτσι η συνέντευξη Τύπου, όπου θα ανοίξει τα χαρτιά του για την επιστροφή του στα ποδοσφαιρικά πράγματα, να γίνει στην Βαρυμπόμπη.

Τα μηνύματα, πάντως, εστάλησαν...