Οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης φαίνεται να ενώνουν τις δυνάμεις τους. Δημοσιεύματα τους θέλουν να έχουν συναντηθεί, αλλά και να προετοιμάζουν το αντίπαλο δέος στην ηγεμονία και την παντοκρατορία του Ολυμπιακού.

Εξ ου και οι συννενοήσεις που προσπαθούν να κάνουν και με άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας, ώστε να "χαλιναγωγήσουν" όργανα όπως η διαιτησία και τα πειθαρχικά έργανα, που -όπως λένε στις μεταξύ τους συζητήσεις- είναι πιο ευάλωτα στις "ερυθρόλευκες"... επιθέσεις.

Από την πλατεία Αλεξάνδρας, λοιπόν, τονίζουν πως όλες οι αλλαγές στο ποδόσφαιρο είναι καλοδεχούμενες, αρκεί να έχουν κατεύθυνση στην ποιοτική αναβάθμιση του αθλήματος και του τηλεοπτικού προϊόντος. Υπογραμμίζουν, μάλιστα, πως είναι σε θέση να συζητήσουν με τον οποιονδήποτε νέες πρακτικές, μεθόδους και πολιτικές ώστε ο φίλαθλος κόσμος και οι οπαδοί να γεμίζουν τα γήπεδα, ει δυνατόν από τη νέα σεζόν κιόλας.

"Τα πρωταθλήματα κρίνονται στο γήπεδο και ο καλύτερος πάντα κερδίζει" λένε στο λιμάνι με νόημα. "Είμαστε υπέρμαχοι του αξιοκρατικού ποδοσφαίρου" συμπληρώνουν...