Την ΑΕ Σπάρτης ανέλαβε πριν από λίγο καιρό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με σκοπό -όπως είπε- να την ανεβάσει στη Super League.

H αλήθεια είναι ότι πολλοί ξαφνιάστηκαν από την απόφαση του γιου του "Παύλου Θεέ πάρε την ΠΑΕ" να ανακατευτεί πλέον πιο ενεργά στα ποδοσφαιρικά πράγματα, μετά την ενασχόληση του πατέρα του με τον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό. Έκτοτε, σιωπή. Έως και από την ομάδα μπάσκετ σκέφτηκε να αποχωρήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και όλοι θυμόμαστε εκείνη τη συνέντευξη Τύπου με τα ενδοοικογενειακά βέλη.

Ο καιρός, όμως, πέρασε. Και λειτούργησε σα φάρμακο. Ο Δημήτρης έμεινε στην ΚΑΕ, πήρε πρωτάθλημα, κύπελλο και τώρα βοηθάει τον τόπο του. Εδώ εντοπίζεται η επιθυμία του: να βοηθήσει τον τόπο που κατάγεται, κάτι που πράττουν εδώ και πολλά χρόνια ο πατέρας του και ο θείος του, Θανάσης.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το βλέπει σαν το επόμενο μεγάλο στοίχημα. Ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει πιο ψηλά από κάθε άλλη ομάδα στην Ευρώπη. Η ΑΕ Σπάρτης είναι η πρόκληση. Να ξεκινήσει από χαμηλά και να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Στόχος; Η παραμονή στη Super League και η εν Ελλάδι "καταξίωση". Και όχι ένα αστραπιαίο... ασανσέρ.