Ανεβάζει ταχύτητα ο Παναθηναϊκός, όσον αφορά την ενίσχυσή του.

Οι λόγοι είναι δύο: ο πρώτος έχει να κάνει με το μεταγραφικό ντεμαράζ από την πλευρά του Ολυμπιακού και στο "τριφύλλι" θέλουν το ηθικό των οπαδών τους να μείνει... ακμαιότατο (που λέγαμε και στο στρατό), ειδικά σε μια εποχή που κυκλοφορούν τα διαρκείας του συλλόγου και που ο πρόεδρος Γιάννης Αλαφούζος κατάφερε να δώσει λύση στο θέμα με τον Ερασιτέχνη και τη Λεωφόρο.

Η βασικότερη αιτία, όμως, έχει να κάνει με τη γκρίνια του Γιάννη Αναστασίου, όσον αφορά τη στελέχωση της αμυντικής γραμμής. Την Τετάρτη το απόγευμα ο Παναθηναϊκός έπαιξε φιλικό αγώνα κόντρα στην Ελαζίγκσπορ και μπορεί να σκόραρε τέσερις φορές, ωστόσο μάζεψε τη μπάλα από τα δίχτυα του άλλες τόσες.

Γι' αυτό, το γκάζι "πατιέται" όσο πιο βαθιά γίνεται ώστε να καλυφθούν οι (δίκαιες) απαιτήσεις του Γιάννη Αναστασίου. Βεβαίως, μην αποκλείετε το ενδεχόμενο να αποκτηθεί πιο γρήγορα επιθετικός, μιας και οι προσπάθειες της διοίκησης έχουν επικεντρωθεί στον Πράνιτς της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. "Το δικό μας μπαμ" όπως λένε στον Παναθηναϊκό...