current views are: 1

6 Αυγούστου 2013
Δημοσίευση13:38

Η συγκινητική ιστορία που «σπάει» τον οπαδισμό

Τι γίνεται όταν ένας οπαδός του ΠΑΟΚ τηλεφωνεί στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στη μέση υπάρχει ένας μικρός φίλων των “ερυθρόλευκων”;

Δημοσίευση 13:38’
αρθρο-newpost

Τι γίνεται όταν ένας οπαδός του ΠΑΟΚ τηλεφωνεί στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στη μέση υπάρχει ένας μικρός φίλων των “ερυθρόλευκων”;

Είναι από τις φορές που οι λέξεις μοιάζουν φτωχές για να περιγράψεις αυτό που έχεις μάθει. Γιατί δεν είναι και λίγο όταν ένας οπαδός του ΠΑΟΚ τηλεφωνεί στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην πλατεία Αλεξάνδρας και ζητάει δώρα για το ανιψάκι του, που νοσηλεύεται στο Παίδων Αγία Σοφία, στους Αμπελόκηπους, που είναι φίλος των “ερυθρόλευκων”!

Με τους Πειραιώτες να κινητοποιούνται άμεσα και, παρότι η ομάδα απουσίαζε στο εξωτερικό για φιλικά, να στέλνουν υπογεγραμμένες φανέλες και διάφορα άλλα “ερυθρόλευκα” δώρα στον μικρό, προκειμένου να τον γεμίσουν με χαρά και κουράγιο.

Την ιστορία γράφει το σημερινό “Εθνοσπόρ” και δίχως άλλο αποδεικνύει ότι τίποτα δεν μπορεί να μπει πάνω από την ανθρωπιά. Καμία οπαδική προτίμηση, καμία κόντρα ή οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε να λειτουργήσει αρνητικά και υπάρξει οποιαδήποτε άλλη αντίδραση από την πλευρά του Ολυμπιακού, μετά το αίτημα του φίλου του Δικέφαλου.


σχετικα αρθρα