Το θέμα της «Διπλής Ανάπλασης» φαίνεται να ανήκει στο παρελθόν, πλέον. Μετά τον Παναθηναϊκό (από κοινού ΠΑΕ και Ερασιτέχνης), ο οποίος εδώ και μήνες έχει ξεκαθαρίσει πως εγκαταλείπει το συγκεκριμένο σχέδιο, πλέον αυτό αρχίζουν να το αντιλαμβάνονται και οι πολιτικοί εκπρόσωποι της χώρας. Όπως για παράδειγμα ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος ήταν από τους υπέρμαχους του πρότζεκτ, το οποίο έμεινε στα χαρτιά.

Ο πρώην Δήμαρχος των Αθηναίων, φιλοξενήθηκε σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μαζί με τον Ανδρέα Καρίτζη του ΣΥΡΙΖΑ και σε κάποια φάση η κουβέντα έφτασε στο νέο γήπεδο, που υποτίθεται οτι θα έφτιαχνε ο Παναθηναϊκός. Εκεί ο κ. Κακλαμάνης στην αντιπαράθεση που είχε παραδέχθηκε πως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα κανένα γήπεδο δεν πρόκειται να χτιστεί στον Βοτανικό.

Αναλυτικά ο διάλογος που υπήρξε μεταξύ των δύο, ήταν ο εξής...

Κακλαμάνης: Επειδή είπατε τα περιβαλλοντολογικά, σταματήσατε τη Διπλή Ανάπλαση στο Βοτανικό με το δίλημμα να μη χαθούν οι κορμοράνοι και δεύτερον ότι δεν έπρεπε να γίνει το εμπορικό...

Καρίτζης: Δεν ήταν αυτό το δίλημμα...

Κακλαμάνης: Αυτό είπατε. Έχω διαβάσει τις προσφυγές.

Καρίτζης: Όπως δεν ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο βάλτος στο Σχοινιά, όπου αποδείχτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δίκιο και ανέλαβε το πολιτικό κόστος το κόμμα μας.

Κακλαμάνης: Αφήστε τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Να τελειώσω. Το δεύτερο ήταν για να μην γίνει το εμπορικό κέντρο στο οποίο θα δούλευαν 1.200 άνθρωποι.

Καρίτζης: Το οποίο είναι κλειστό τώρα...

Κακλαμάνης: Αποτέλεσμα; Με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας οι οποίες βγήκαν, το μόνο πράγμα που θα γίνει τελικά στο Βοτανικό είναι το εμπορικό κέντρο. Δεν θα γίνει η Διπλή Ανάπλαση και το μόνο πράγμα που θα γίνει είναι το εμπορικό κέντρο.

Καρίτζης: Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για αυτό;

Κακλαμάνης: Βεβαίως. Εσείς κάνατε τις προσφυγές. Δεν φταίει ο κύριος Ρογκάκος.

Καρίτζης: Φοβερό επιχείρημα. Επειδή κάποιος κάνει μία προσφυγή, όπως έχει δικαίωμα να κάνει, γιατί έχουμε Δημοκρατία. Μπορεί να κάναμε λάθος, όμως είχαμε δικαίωμα. Είχαμε δικαίωμα;

Κακλαμάνης.: Μιλάω για επένδυση και ανάπτυξη.

Καρίτζης: Είχαμε το δικαίωμα;