current views are: 1

13 Αυγούστου 2013
Δημοσίευση12:40

Τάμα στη Μεγαλόχαρη για να τον ξεφορτωθούν!

Πολλοί είναι οι φευγάτοι στον Ολυμπιακό, αλλά μόνο για έναν θα έκαναν και …τάμα στη Μεγαλόχαρη οι Πειραιώτες για να τον πουλήσουν! Ποιος είναι; Πάντως, όχι ο Τζιμπούρ…

Δημοσίευση 12:40’
αρθρο-newpost

Πολλοί είναι οι φευγάτοι στον Ολυμπιακό, αλλά μόνο για έναν θα έκαναν και …τάμα στη Μεγαλόχαρη οι Πειραιώτες για να τον πουλήσουν! Ποιος είναι; Πάντως, όχι ο Τζιμπούρ…

Πολλοί είναι οι φευγάτοι στον Ολυμπιακό, αλλά μόνο για έναν θα έκαναν και …τάμα στη Μεγαλόχαρη οι Πειραιώτες για να τον πουλήσουν! Ποιος είναι; Πάντως, όχι ο Τζιμπούρ

Είναι λίγο πολύ γνωστά τα τέσσερα πρόσωπα που φέρονται να σηκώνουν πανιά και να λύνουν κάβους από το λιμάνι για άλλα “ταξίδια”, ωστόσο μόλις ένα είναι αυτό που θα έκαναν και …τάμα στη Μεγαλόχαρη (μέρες που ΄ναι) οι Πειραιώτες για να ερχόταν μια έστω ικανοποιητική πρόταση ώστε να δώσουν αμέσως “άδεια απόπλου”. Τον λένε Μασάντο.

Η πολυκοσμία που συγκεντρώνει πια ο Ολυμπιακός στο χώρο της μεσαίας γραμμής και η ισχνή προσφορά του Πορτογάλου για τα χρήματα που δαπανήθηκαν πριν ένα χρόνο να αποκτηθεί, είναι οι αιτίες που ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει βγει στα …μουγκά, αλλά ουσιαστικά, στο σφυρί.

Ο Μίτσελ εξακολουθεί να αναζητά ένα ρόλο να του ταιριάζει και να είναι προσοδοφόρος για την ομάδα και τον ίδιο, κερδίζοντας πάνω από όλα όμως χρόνο, μπας και “σκάσει” από Ρωσία ή Ισπανία, μια πρόταση στην ΠΑΕ η οποία να κλείνει τουλάχιστον την ψαλίδα της “χασούρας” από αυτή την ακριβή μεταγραφή που έγινε πέρσι από την Τουλούζ.

Ο Μασάντο είναι ο …καλός γαμπρός για τον οποίο ψάχνουν το συμφέρον “συνοικέσιο” από τον Πειραιά, ενώ για τον Χολέβα και τον Μανωλά περισσότερο φιλολογική βαρύτητα έχουν τα σενάρια, παρά πραγματική. Ειδικά για το διεθνή νεαρό στόπερ, το τίμημα που θα πρέπει να πληρώσει ο υποψήφιος αγοραστής είναι “αλμυρό”. Ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια ευρώ και μόνο σ΄ αυτή την περίπτωση, ίσως ο Ολυμπιακός να ενέδιδε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Η άφιξη του Μιγκέλ Τόρες από την άλλη, αφήνει ένα παράθυρο πώλησης του Χοσέ Χολέβα, για τον οποίο επίσης οι πρωταθλητές, όμως, δεν “καίγονται” να παραχωρήσουν και αυτός είναι και ο λόγος που η Μπεσίκτας έφαγε …πόρτα στα 2 εκατομμύρια με τα οποία ήθελε να τον πάρει στην Τουρκία.

Το back up του Ισπανού που παίζει με ευχέρεια όλες τις θέσεις της άμυνας και φυσικά και αριστερό μπακ, ίσως να δρομολογήσει την πώληση του “Γερμανού”, αρκεί να μπουν καλά λεφτά στα ταμεία της πλατείας Αλεξάνδρας. Μόνο τότε…

Ο τέταρτος παίκτης που θέλει κοντά δυο μήνες τώρα να αλλάξει φανέλα και όχι μόνο δεν υπολογίζεται, αλλά στον Ολυμπιακό εύχονται να τους αδειάσει τη γωνιά το συντομότερο δυνατό, είναι η πασίγνωστη περίπτωση του Τζιμπούρ.

Ωστόσο, επί του προκειμένου, ο Αλγερινός είναι εκείνος που “καίγεται” και όχι οι “ερυθρόλευκοι”, καθώς δε θέλει και ρώτημα ότι αν δεν βρει ομάδα να φύγει έως την τελευταία μεταγραφική ημέρα, το μόνο που θα του απομείνει, είναι να …φάει εξέδρα, κάνοντας προπονήσεις μόνος κι έρμος.  


σχετικα αρθρα