Μπορεί στο «τριφύλλι» να μην έχουν πολλά χρήματα για αγορές φέτος, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να κάνουν το μπαμ με την απόκτησή του!

Ζόρικο το φετινό καλοκαίρι οικονομικά για τον Παναθηναϊκό και τον Νίκο Νταμπίζα, που προσπαθεί χωρίς πολλά χρήματα να στήσει μία αξιόμαχη ομάδα για να κερδίσει ό,τι καλύτερο μπορεί μέσα στο γήπεδο. Παρόλα αυτά οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός μεγάλου παίκτη, που μπορεί να δώσει άλλη ποιότητα στο ρόστερ και την 11άδα του συλλόγου. Ακόμα κι αν δεν περισσεύουν πολλά χρήματα, για την αγορά του...

Ποιος είναι αυτός; Μα, φυσικά, ο Ντάνιελ Πράνιτς. Το όνομά του έχει «παίξει» έντονα στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού το φετινό καλοκαίρι και τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα. 

Αν ο Πράνιτς έρθει στον Παναθηναϊκό (που μάλλον... έρχεται), θα το κάνει όπως ο συμπαίκτης και φίλος του στην εθνική ομάδα της Κροατίας, Γκόρντον Σίλντεφελντ...

Δηλαδή; Ως δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και όχι με μεταγραφή, ως ελεύθερος παίκτης. Εντάξει, δεν... χαλάει και κανέναν αυτή η εξέλιξη. Στο κάτω-κάτω, πώς να πληρώσει ο Παναθηναϊκός παίκτη και ομάδα για να αποκτήσει; Ενώ με το καθεστώς του δανεισμού, ακόμα και αν δεν «πιάσει» ο Ντάνιελ στο "τριφύλλι", θα μπορεί εύκολα να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι!