Χωρίς αμφιβολία η πρόταση του ΠΑΟΚ στην Βαλένθια για την απόκτηση του Πάμπλο Πιάτι, είναι το θέμα της ημέρας. Η περίπτωσή του πάντως δεν είναι εύκολη, αν και υπάρχει... παράθυρο, καθώς οι «νυχτερίδες» θέλουν να τον δώσουν.

Η στήλη «sportdog penalty» έψαξε την συγκεκριμένη υπόθεση και σας παρουσιάζει τις προτάσεις που έχει απορρίψει ο ποδοσφαιριστής μέχρι στιγμής, την επιθυμία της Βαλένθια, αλλά και τον τρόπο που μπορεί ο «Δικέφαλος» να... κλέψει τον παίκτη.

Οι... χυλόπιτες και οι ανταγωνιστές

1. Η πρώτη που ενδιαφέρθηκε πριν λίγο καιρό για τον παίκτη ήτα η Ρεν, η οποία πρόσφερε στη Βαλένθια 2 εκατομμύρια και 25% ποσοστό μεταπώλησης, ωστόσο... ..της έριξε χυλόπιτα ο Πιάτι αφού δεν ήθελε να πάει Γαλλία.

2. Προηγουμένως «χάλασε» ο ίδιος το deal (5 εκατομμύρια) της Βαλένθια με τη Μέταλιστ, αφού και πάλι δεν το συζητούσε καν για Ουκρανία.

3. Ο Πιάτι ήταν αρνητικός και για την Ρωσία και για αυτό είπε δύο «όχι» σε Ρούμπιν Καζάν και Λοκομοτίβ Μόσχας..

4. Για τον παίκτη έχει ακουστεί πως ενδιαφέρονται και οι Χετάφε, Θέλτα, Αλμερία, ωστόσο καμία από τις 3 ισπανικές ομάδες δεν μπορεί να καλύψει το συμβόλαιό του...

Η πρόταση του ΠΑΟΚ και το συμβόλαιο!

Η Βαλένθια λοιπόν για να μην της μείνει... αμανάτι ο Πιάτι, τον δίνει πλέον και δανεικό, αρκεί να καλυφθεί όλο το συμβόλαιο του που είναι 1,3 εκατομμύρια ευρώ. 

Ο ΠΑΟΚ πάντως, σύμφωνα με τους Ισπανούς, έχει κάνει πρόταση για να τον αγοράσει με 3 εκατομμύρια. Αν ισχύει κάτι τέτοιο τον στέλνουν και με... κορδέλα οι Ισπανοί. Ωστόσο, το θέμα κολλάει γιατί ο Πιάτι θέλει να εξαντλήσει το χρόνο που έχει στη διάθεσή του, μήπως βρει ομάδα στη Πριμέρα.