Ακόμα ένα μεγάλο "μπαμ" θέλει να κάνει ο ΟΦΗ στην εκπνοή των μεταγραφών. Ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας, Μάνθος Πουλινάκης επιθυμεί να φέρει στο Ηράκλειο έναν επιθετικό κλάσης που θα αλλάξει επίπεδο την ομάδα και θα "φτιάξει" τον κόσμο.

Ήδη ένα "γερό" όνομα που απασχολεί τον ΟΦΗ είναι ο Αρίζα Μακουκούλα. Ωστόσο, ο 32χρονος διεθνής Πορτογάλος δεν είναι ο μοναδικός παίκτης εγνωσμένης αξίας που εξετάζεται από τους Κρητικούς.

Ο ΟΦΗ εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του Βιντσέντσο Ιακουίντα! Ο 33χρονος Ιταλός φορ, πρώην της Γιουβέντους, έχει μείνει ελεύθερος και ο Μάνθος Πουλινάκης κάνει προσπάθειες για να τον φέρει στο νησί.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ έχει βρει καλές άκρες με γνωστούς μάνατζερ στην Ιταλία με τη μεταγραφή του Ζε Εντουάρντο από την Πάρμα και έτσι έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον μεγάλο Ιακουίντα. Όπως λέγεται, μάλιστα, επειδή ο ΟΦΗ παλεύει με όλες του τις δυνάμεις τη συγκεκριμένη μεταγραφή, έχει "παγώσει" την περίπτωση του Μακουκούλα, που είναι σαφώς πιο εύκολη.

Ο Ιακουίντα, που το 2006 είχε σηκώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη "σκουάντρα ατζούρα", έπαιξε πέρυσι στη Τσεζένα ως δανεικός από τη Γιουβέντους και είχε 7 συμμετοχές και 1 γκολ.

TAGS