Με μία συμβολική σκυταλοδρομία, που ξεκίνησε από την Αρχαία Παλαίστρα στην Ολυμπία και κατέληξε στο μνημείο του αναβιωτή των Ολυμπιακών Αγώνων βαρόνου Pierre de Coubertin, η Ελλάδα παρέδωσε το δικό της ισχυρό μήνυμα για την σπουδαιότητα της παραμονής της Πάλης στα Ολυμπιακά Αθλήματα.

Ένα μήνυμα που υπήρξε καταλυτικό για την διάσωση της Πάλης στην συνεδρίαση της ΔΟΕ στο Μπουένος Άιρες και  ακρογωνιαίος λίθος για την  Διεθνή Καμπάνια της FILA.

Η Arte, είχε την ευθύνη για το σχεδιασμό, την οργάνωση και την υλοποίηση, δημιουργικά αλλά και τεχνικά, της Ειδικής αυτής Τελετής για λογαριασμό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης στο πλαίσιο του Διεθνούς Τουρνουά Πάλης «ΟΛΥΜΠΙΑ 2013»,
Στην κορύφωση της ειδικής τελετής παραδόθηκε Πάπυρος από τον Πρόεδρο της ΕΟΦΠ Κωνσταντίνο Θάνο στον Πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πάλης (FILA) κ. Nenad Lalovic, μπροστά στο μνημείο Coubertin με τα λόγια του αείμνηστου βαρόνου Pierre de Coubertin για την ιστορικότητα των Ολυμπιακών Αγώνων και του αθλήματος της πάλης.

Στην Ειδική αυτή Τελετή στηρίχθηκε η Διεθνής Καμπάνια της FILA για την διάσωση της Πάλης, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

TAGS