Ο ομογενής επιχειρηματίας βρέθηκε πρόσφατα σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Στην παρέα του Ιβάν Σαββίδη, όπως έμαθε ο σκύλος, ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου και η γοητευτική πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή. 

Εκείνο το βράδυ το αφεντικό του ΠΑΟΚ συναντήθηκε με τον γνωστό δικηγόρο, Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Οι δύο άνδρες δειπνούσαν σε διαφορετικές παρέες και κάποια στιγμή έπιασαν την κουβέντα.

Όπως αναφέρουν οι έγκυρες πληροφορίες του sportdog, ο Ιβάν σκέφθηκε να αξιοποιήσει τη γνωριμία του με τον επιτυχημένο δικηγόρο και να τον χρησιμοποιήσει στη δικαστική διαμάχη της ομάδας του με τον Γιώργο Δώνη.

Μάλιστα, πρόθεση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν να προσφέρει στον Λυκουρέζο ένα πολύ υψηλό ποσό προκειμένου να πείσει τον δικηγόρο να αναλάβει την υπόθεση (βρίσκεται σε εξέλιξη) και να «κερδίσει» τον Έλληνα προπονητή που αξιώνει πολλά χρήματα (800.000 ευρώ) από τον ΠΑΟΚ.

Μία κίνηση που δείχνει ότι μεγαλομέτοχος του Δικέφαλου δεν μασάει και δεν υπολογίζει τα λεφτά, όταν πρόκειται για δουλειές της ομάδας.