Είναι από εκείνα που αναρωτιέσαι όταν σου το μεταφέρουν και αναφωνείς με το στόμα έτοιμο να δεχτεί τις... περαστικές μύγες: Πλάκα κάνεις;

Ο Αντρέα Τρινκιέρι, λοιπόν, είχε πάρει από... κακό μάτι έναν διεθνή, ο οποίος στη συνέχεια, για το Ευρωμπάσκετ ο λόγος, όχι μόνο τον έβγαλε ασπροπρόσωπο, αλλά ήταν ο πιο σταθερός σε απόδοση παίκτης, κατά τη δική μας γνώμη τουλάχιστον.

Η... αδυναμία του Ιταλού κόουτς ακούει στο όνομα Γιάννης Μπουρούσης. Σωστά διαβάσατε και δε χρειάζεται να... συνέλθετε. Ο ομοσπονδιακός προπονητής είχε σκοπό να αφήσει εκτός αποστολής τον διεθνή σέντερ κι αν δεν έπεφταν επάνω του άνθρωποι από την εθνική που... είχαν καλύτερη γνώση των πραγμάτων, τώρα ο "Μπουρούσαρος" θα έκανε ακόμα διακοπές.

Ο παίκτης, όμως, παρά το γεγονός ότι δεν ήθελε ούτε ζωγραφιστό να δει τον Ιταλό κόουτς διότι ο τελευταίος τον έστειλε κάποια στιγμή να προπονηθεί μόνο του για να... βελτιωθεί, έβαλε το κεφάλι κάτω, τον εγωισμό στον πάγκο και απέδειξε ότι εκτός από μεγάλος παίκτης είναι και "μεγάλος" άνθρωπος.

Χ.