Ο πόλεμος των ανακοινώσεων των δύο "αιωνίων" καλά κρατεί, με τον Παναθηναϊκό να απαντά στον Βαγγέλη Μαρινάκη και να ζητά τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες της Superleague, προκειμένου να πέσουν οι μάσκες.

Η "πράσινη" ΠΑΕ απευθύνεται σε έντονος ύφος στον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού και τονίζει αφού δεν μασάει τα λόγια του να παραδώσει τις συνομιλίες.

Η ανακοίνωση:

"Είναι απαράδεκτο, ο Πρόεδρος της Super League, κ. Μαρινάκης να κατηγορεί την ομάδα μας και τον Πρόεδρό μας (που δεν ήταν παρών στην προχθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της Super League) για ποινικά κολάσιμες πράξεις και στη συνέχεια να αρνείται να παραδόσει τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες της εν λόγω συνεδρίασης, προφασιζόμενος παιδαριώδεις δικαιολογίες όπως να περιμένουμε την απόφαση του επόμενου ΔΣ σε ένα μήνα. Η λάσπη και οι συκοφαντίες δεν μπορεί να περιμένουν ένα μήνα κ. Μαρινάκη. Πρέπει να απαντηθούν τώρα. Οπότε και σας καλούμε να παραδόσετε χωρίς δικαιολογίες και καθυστερήσεις, όπως οφείλετε, τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Όπως αναφέρουν "κύκλοι" του ΟΣΦΠ σήμερα, ο κ. Μαρινάκης, «ό, τι είχε να πει το είπε στη συνεδρίαση της Super League κοιτάζοντας τους πάντες στα μάτια και δεν μάσησε τα λόγια του».

Επειδή, κ. Μαρινάκη δεν μασάτε τα λόγια σας να μας παραδώσετε τις συνομιλίες για να πέσουν οι μάσκες και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του γι’ αυτά που λέει κι αυτά που πράττει".