Τον ψυχολογικό... πόλεμο που κάνει στους αντίπαλους επιθετικούς πριν εκτελέσουν πέναλτι αποκαλύπτει ο Ρομπέρτο, που χαρακτηρίζει φανταστικό παίκτη τον Κώστα Μήτρογλου.

Ο Ισπανός γκολκίπερ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του σπουδαίου διπλού στις Βρυξέλλες, μαζί με τον Μήτρογλου και ήδη έχουν αρχίσει να σκέφτονται στον Ολυμπιακό που θα τον κρατήσουν στα ερυθρόλευκα και τα επόμενα χρόνια. Ο Ρομπέρτο έπιασε ένα ακόμα πέναλτι, δεύτερο σερί σε ματς του Τσάμπιονς Λιγκ και αποκαλύπτει τι είναι αυτό που λέει στους αντίπαλους επιθετικούς πριν βρεθούν απέναντι του κι εκτελέσουν.

«Τους λέω ότι ξέρω πολύ καλά που θα εκτελέσουν το πέναλτι. Τους λέγω ότι γνωρίζω τις κινήσεις τους και που σημαδεύουν και θα το πιάσω. Το κάνω για ψυχολογικούς λόγους», ανέφερε ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών στη «Real», ενώ σχετικά με τη μεγάλη νίκη στο Βέλγιο, είπε ότι:

«Όλοι μαζί κερδίζουμε και χάνουμε. Ήταν ομαδική δουλειά η νίκη. Ήταν φανταστικός και ο Μήτρογλου. Ευτυχώς που τον έχω αντίπαλο μόνο στις προπονήσεις. Είναι καλύτερα να τον έχεις συμπαίκτη»!

Όσο για το μέλλον του, αρκέστηκε στο ότι: «Είναι πολύ νωρίς για τέτοιες κουβέντες. Θέλω να απολαύσω αυτή τη χρονιά. Θα δούμε τι θα γίνει. Το σίγουρο είναι ότι περνάω υπέροχα».