Ο Κώστας Μήτρογλου οδηγεί εκ του ασφαλούς, πλέον, τον Ολυμπιακό από θρίαμβο σε θρίαμβο.

Ο 25χρονος σέντερ φορ διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και για όσους έχουν... επαφή με τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη.

Ο "πιστολέρο" αποδεικνύει με τις επιδόσεις του πόσο έχει δουλέψει, πόσο συνεπής είναι στο καθημερινό ραντεβού του με τη βελτίωση και την αγωνιστική άνοδο και όποιοι συνομιλούν μαζί του, αντιλαμβάνονται ότι μοναδικός του σκοπός είναι να συνεχίσει το "ταξίδι".

Ο Μήτρογλου θέλει πάνω απ' όλα να οδηγήσει, με τους συμπαίκτες του, την ομάδα του στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Γνωρίζει, βέβαια, το βαθμό δυσκολίας και ότι πολλά θα παιχτούν την άλλη εβδομάδα στη Λισαβόνα, ωστόσο στο μυαλό του όλα είναι πιθανά. Και πώς να μην είναι με τέτοιο φορμάρισμα.

Παρόλα αυτά, για τον Γερμανό μετά τη Λισαβόνα ο στόχος είναι ένας: το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Εκεί ο Κώστας Μήτρογλου, λένε όσοι τον ξέρουν, θέλει να... παρελάσει. Ούτε που σκέφτεται αφενός ότι θα χάσει βαθμούς ο Ολυμπιακός από το κατά πολύ υποδεέστερο εφέτος "τριφύλλι", αφετέρου θέλει να πυροβολήσει πάλι και μάλιστα κατά ριπάς. Όπως με Άντερλεχτ, Βέροια.

Γι' αυτό και συνεχίζει -απ' όσο λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του- να εργάζεται το ίδιο εντατικά και επίμονα.

Χ.