Στο δικαστήριο θα βρεθεί ο Νικόλας Πατέρας, ώστε να καταθέσει για την υπόθεση των στημένων αγώνων.

Για τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός απετράπη τελευταία στιγμή η βίαιη προσαγωγή, μετά τις εξηγήσεις του συνηγόρου του ότι ο πελάτης του βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους. Έτσι, δόθηκε στον κ. Πατέρα "διορία" μέχρι την Παρασκευή.

Τι θα πει, όμως, ο πρώην πρόεδρος του τριφυλλιού, ο οποίος σε ένα "κομμάτι" της επίμαχης περιόδου των στημένων αγώνων, τη σεζόν 2009-2010, είχε τα ηνία του συλλόγου και πήρε η ομάδα το νταμπλ έπειτα από πολλά χρόνια;

Ο κ. Πατέρας, λένε οι πληροφορίες, δεν έχει στα χέρια του στοιχεία γι' αυτήν την υπόθεση. Η ανάμειξή του, άλλωστε, στο ποδόσφαιρο σε τόσο ενεργό ρόλο και σε μια τόσο μεγάλη ΠΑΕ, εξαντλήθηκε μόλις στη μία χρονιά. Είχε διατελέσει και πρόεδρος του ιστορικού Εθνικού, αλλά πολλά χρόνια πριν, τότε που όλα αυτά έμοιαζαν με μακρινό εφιάλτη  βγαλμένο από σενάριο.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, λοιπόν, δεν θα προσθέσει πολλά περισσότερα από όσα κατέθεσαν ο Σοφοκλής Πιλάβιος ή ο κ. Τεροβίτσας, που ως πρώην επικεφαλής της διαιτησίας κατέθεσε πως δεν είχε υποπέσει τίποτα στην αντίληψή του από τα καμώματα του Μάκη Ψωμιάδη και των φερόμενων ως συνεργών του.

Από τις τηλεφωνικές συνομιλίες, άλλωστε, δεν προκύπτουν επιβαρυντικά στοιχεία για τον Νικόλα Πατέρα, διότι σε αυτή την περίπτωση θα βρισκόταν στη θέση του κατηγορουμένου και όχι του μάρτυρα. Γι' αυτό, δεν είναι διατεθειμένος να καταθέσει κάτι που έχει... ακούσει όπως ο οποιοσδήποτε "κοινός θνητός". Αν είχε στοιχεία στα χέρια του, θα τα κατέθετε στη δικαιοσύνη, λένε οι πληροφορίες μας.

Christiano