Μπορεί αρχικά να μην έπειθε με τις εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό, αλλά στη συνέχεια εξελίχθηκε σε βασικό κι αναντικατάστατο ποδοσφαιριστή των «ερυθρόλευκων».

Ο λόγος για τον Τζαμέλ Αμπντούν, που το καλοκαίρι αποχώρησε επεισοδιακά από τους Πειραιώτες, και τώρα φέρεται να απασχολεί έντονα τον βασικό αντίπαλο του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα, τον ΠΑΟΚ.

Ο Αλγερινός επιθετικός αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Δικέφαλου και, μάλιστα, γίνονται προσπάθειες για να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του.

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να χρησιμοποιεί το ίδιο «κανάλι» μέσω του οποίου ψάχτηκε το καλοκαίρι και για τον Ράφικ Τζιμπούρ, άσχετα αν τελικά ο Τρομοκράτης δεν πήγε ποτέ στην Τούμπα λόγω διάφορων συγκυριών.

Ο Αμπντούν παρουσιάζεται μετανιωμένος με την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αφού δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του ως πρώτη επιλογή.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι εξέφρασε δημόσια κάποια στιγμή την επιθυμία του να γυρίσει στον Ολυμπιακό βλέποντας πως τα πράματα δεν πάνε καλά γι΄ αυτόν στην Αγγλία.

Κάποιες πληροφορίες ανέφεραν δε, ότι ο Αλγερινός είχε ανοίξει ήδη δίαυλο επικοινωνίας με ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» για να γυρίσει στην ομάδα, ενώ φερόταν να έχει ζητήσει συγγνώμη από τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τον τρόπο που έφυγε.

Αυτά τα αναφέρουμε γιατί ο παίκτης δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα. Και η προοπτική του δυνατού ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη θα μπορούσε να του φανεί ελκυστική, μιας και δεν φαίνεται στην παρούσα φάση από τον Ολυμπιακό να έχουν πρόθεση να τον δεχθούν πίσω, αν τελικά αποχωρήσει το καλοκαίρι, ή και νωρίτερα, από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Όπως και να έχει, ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι ενδιαφέρεται ζεστά για τον παίκτη και δεν αποκλείεται να ψαχτεί για το «μπαμ» με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή για να στείλει "μηνύματα" στον έτερο διεκδικητή του τίτλου.