current views are: 1

30 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση15:08

Αυτογκόλ πριν από το ντέρμπι

Η Σούπερ Λίγκα δεν έκανε μόνο… φάουλ με την απαγόρευση κρίσεων, αλλά έβαλε αυτογκόλ.

Δημοσίευση 15:08’
αρθρο-newpost

Η Σούπερ Λίγκα δεν έκανε μόνο… φάουλ με την απαγόρευση κρίσεων, αλλά έβαλε αυτογκόλ.

Η Σούπερ Λίγκα δεν έκανε μόνο… φάουλ με την απαγόρευση κρίσεων, αλλά έβαλε αυτογκόλ.

Το newpost παίρνει θέση, όχι διότι έχει… έννομο συμφέρον, αλλά επειδή έχει… λογική. Για να μην το κουράζουμε άλλο, υπενθυμίζουμε ότι την Τρίτη το απόγευμα η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος αποφάσισε να απαγορεύσει τις κρίσεις παραγόντων που δυσφημούν το “προϊόν”, δηλαδή το ίδιο το πρωτάθλημα.

Προσπερνάμε, προς το παρόν, ότι δεν είναι πλήρως αποσαφηνισμένη η έννοια “κρίση” και ούτε δόθηκε στις ομάδες ο μπούσουλας για τη δυσφήμηση του αθλήματος, και πάμε στην απόφαση αυτή καθαυτή.

Πρώτον, αντιλήφθηκαν και οι πέτρες ότι η διάταξη αφορά τον Γιάννη Αλαφούζο και τον ΣΚΑΪ. Εδώ να πούμε, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, ότι την περασμένη εβδομάδα από το κανάλι του Φαλήρου ακούστηκε καθηγητής διαιτησίας να λέει ξεκάθαρα πως ο Τάσος Λαγός (σ.σ. παίκτης του Παναθηναϊκού) έπρεπε να είχε αποβληθεί από τον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Δεύτερον, διανύουμε μια φορτισμένη εβδομάδα λόγω του μεγάλου σαββατιάτικου αγώνα. Και από τις δύο πλευρές ακούγονται διάφορα, σε σημείο να μην παρευρεθεί σήμερα Τετάρτη ο Ολυμπιακός στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας και εκτός αυτού, να διαρρέεται από την “ερυθρόλευκη” πλευρά πως η ομάδα θα φύγει από τη Λεωφόρο, αν οι οπαδοί των γηπεδούχων παρεκτραπούν.

Μέσα σε όλα αυτά, λοιπόν, έρχεται η μεγάλη απόφαση από τη Σούπερ Λίγκα, για ένα ζήτημα που συζητείται από τον Αύγουστο. Μιλάμε, δηλαδή, για την αποθέωση, την κορύφωση του σωστού timing. Λες και τελειώνει η κλεψύδρα του χρόνου, ένα πράγμα…

Μια ερώτηση έπειτα από όλα αυτά: Έχει ακούσει κανείς από τους “συνεταίρους” ότι στα “πράσινα” στέκια λέγεται ότι αν το σκορ δεν… αρέσει, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην φτάσουμε ποτέ στο 90′; Η απάντηση είναι μάλλον αρνητική, διότι αν είχε φτάσει κάτι στα αυτιά τους ή ακόμη χειρότερα αν είχαν τα απαιτούμενα αντανακλαστικά, τότε μάλλον τη δική τους κρίση θα έθεταν υπό εποπτεία.

Christiano


σχετικα αρθρα