Πολλά έχουν ακουσθεί και γραφτεί για την επικινδυνότητα του αποψινού ντέρμπι. Γι΄ αυτό οι αρμόδιοι έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα που θα εξασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Στόχος της Σούπερ Λίγκας, αλλά και της ΕΠΟ, είναι το ματς να γίνει κανονικά και να μη συμβεί το παραμικρό σήμερα στη Λεωφόρο.

Όπως μάθαμε, λοιπόν, εκτός από το συνεργείο του Δημόκριτου, που θα βρεθεί στα αποδυτήρια του "Απόστολος Νικολαϊδης" για να ελέγξει την ατμόσφαιρα, ακόμα ένα ...συνεργείο θα δώσει το "παρών" στο γήπεδο. Ποιο θα είναι αυτό; 

Πρόκειται για μία ομάδα ανθρώπων της ελληνικής Ομοσπονδίας που θα βρεθεί στη Λεωφόρο με αποκλειστικό στόχο να κάνει ..."face control"!

Ναι, καλά διαβάζετε, η ΕΠΟ έχει επιστρατεύσει μια δική της ομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι που θα ελέγχει από νωρίς ποιος θα βρίσκεται στη φυσούνα του γηπέδου, ποιος θα κόβει βόλτες στα αποδυτήρια και στα πέριξ του γηπέδου.

Όποιος δεν έχει τη σχετική άδεια, υπάρχει ξεκάθαρη εντολή να απομακρύνεται! Αυτό θα συμβεί για να μην επαναληφθούν σκηνές του παρελθόντος, όπου τα αποδυτήρια και η φυσούνα του γηπέδου σε ντέρμπι των "αιωνίων" προσφέρονταν για κάθε είδους αισχρότητα.

Η Ομοσπονδία θέλει να είναι σίγουρη ότι όποιος υπάρχει στη φυσούνα του γηπέδου θα είναι άνθρωπος των δύο ομάδων, της διοργανώτριας αρχής ή της ασφάλειας του γηπέδου προκειμένου να έχει τον απόλυτο έλεγχο και μη ρισκάρει διάφορα παρατράγουδα. Θα τα καταφέρει; Η απάντηση σε λίγες ώρες...