Τα σχέδια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ σχολιάζει Τουρκάλα δημοσιογράφος, η οποία αναφέρει ότι οι Έλληνες παλεύουν με την κρίση, τους φασίστες και τους Τούρκους τουρίστες!

Στην άλλη άκρη του Αιγαίου, τη γειτονική Τουρκία, έφτασαν τα σχέδια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, της "Αγιά Σοφιάς", η οποία θυμίζει βυζαντινό κάστρο! Συγκεκριμένα στη διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας “Vatan” υπάρχει σχόλιο Τουρκάλας δημοσιογράφου για το νέο σπίτι που θέλει να κατασκευάσει η Ένωση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η αρθρογράφος Mutlu Tönbekici δεν στέκεται όμως στην παρουσίαση των πλάνων, αλλά ειρωνεύεται την διάθεση της Ένωσης να δώσει πολιτισμικό χαρακτήρα στο νέο της γήπεδο, ενώ αφήνει μπηχτές για την κρίση και την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα!

Στην αρχή του σχολίου της, η Τουρκάλα, χλευάζει χρησιμοποιώντας εκφράσεις του τύπου «οι καημένοι Έλληνες παλεύουν με την οικονομική κρίση, τους φασίστες και τους... Τούρκους τουρίστες», ενώ δεν αφήνει ασχολίαστο το γεγονός ότι η ΑΕΚ θα ονομάσει τις θύρες της “Αγιά Σοφιάς” με πόλεις της Μικράς Ασίας.

«Εμείς οι Τούρκοι, έχουμε κόλλημα με την οθωμανική αυτοκρατορία και αυτοί της ΑΕΚ με τη βυζαντινή. Καλό είναι και διδακτικό να θυμάστε την ιστορία, αλλά ένα γήπεδο που θα θυμίζε κάστρο με την ονομασία “Αγιά Σοφιά”, μόνο που το ακούς δεν μπορείς να μη γελάσεις», αναφέρει και κλείνοντας το κείμενό της αναρωτιέται αν το γήπεδο-κάστρο της ΑΕΚ θα έχει τάφρο γύρω-γύρω.