Μία ακόμα... ιστορική ανακοίνωση της Ξάνθης! Μετά το 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης, η ακριτική ομάδα είχε βγάλει ανακοίνωση με αποδέκτη τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Πλέον, η ανάρτηση αντικαταστάθηκε από μια... ανταπόκριση για σεισμό!

Αναλυτικά:

Jimmy Clark CAA USA Channel Reporter is reporting:

“Yesterday between 19:30 and 21:20 Greek local time, Greece was hit by a destructive earthquake of 7.7 degrees of the Richter scale, followed immediately after by a HURRICANE of the devastating 218 mph.

Fortunately, the casualties were restricted to just one victim. Moreover, the blinds saw the light and the dumbs spoke”.

Jimmy Clark CAA
USA Channel Report

Η μετάφραση:

«Τζίμι Κλαρκ CAA, ο ρεπόρτερ αμερικάνικου καναλιού αναφέρει: Χθες 19:30-21:20 ελληνική τοπική ώρα η Ελλάδα επλήγη από έναν καταστροφικό σεισμό 7,7 ρίχτερ που ακολούθησε μετά από έναν τυφώνα 218 χλμ/ωρα. Ευτυχώς, οι απώλειες περιορίζονται μόνο σε ένα θύμα. Οι τυφλοί είδαν φως και οι μουγκοί μίλησαν»

Η χθεσινή ανακοίνωση της Ξάνθης:

«Κύριε Σαρρή, είναι απίθανο αυτό που έγινε σήμερα στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Εκτός των άλλων που οι ιθύνοντες κι εσείς θα κρίνετε, ο διαιτητής σταματάει τον παίκτη μας προ της εστίας, για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας φάουλ, σε μία φάση που δεν υπάρχει ούτε καν επαφή. Να είστε σίγουροι, για τα όποια κακά υπάρχουν ή έχουν γίνει στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν φταίει σε τίποτα η ομάδα μας. Ειλικρινά, σας ευχαριστούμε όλους για την κατανόησή σας».

 

TAGS