Με ανακοίνωση, την οποία εξέδωσε ο Γιώργος Δαλούκας, διαψεύδει ότι συνάντησε προσωπικά ή συνομίλησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, για οποιοδήποτε θέμα. Νωρίτερα ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας  σε συνέντευξη Τύπου,  μιλώντας για δύο υποθέσεις δωροδοκίας, για τους αγώνες Μακάμπι-Ολυμπιακός και Άρης-Παναθηναϊκός, ενέπλεξε τον διαιτητή.

Συγκεκριμένα ο κ. Κούγιας μεταξύ άλλων ανέφερε ότι σύμφωνα με τα όσα διηγείται “ο Αχιλλέας Μπέος, τον διαιτητή Δαλούκα πλησίασε ο κύριος Μαρινάκης, του πρόσφερε 200.000 ευρώ, δεν το έκανε, αλλά έδωσε το λόγο της τιμής του ότι θα τον πλησιάσει”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του διαιτητή Γιώργου Δαλούκα:

  «Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά μου και την αναφορά σε ονόματα παραγόντων του ποδοσφαίρου θα ήθελα να δηλώσω τα εξής: ουδέποτε συναντήθηκα ή συζήτησα με τον κ. Μαρινάκη το οποιοδήποτε θέμα ποδοσφαιρικού ή μη περιεχομένου. Επίσης, ουδέποτε έστειλα επιστολή τόσο σε Ε.Π.Ο. όσο και σε U.E.F.A. που να αφορά πιθανή εμπλοκή μου σε οποιοδήποτε παιχνίδι. Όσον αφορά τα περί απειλών σε βάρος μου έχω ήδη ενημερώσει την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. 

  Θέλω να παρακαλέσω τα Μ.Μ.Ε να μην αναμειγνύουν το όνομά μου σε οποιεσδήποτε ιστορίες παρόμοιας μορφής με αυτές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες καθώς σε όλα μου τα χρόνια υπήρξα έντιμος και συνεπής στις υποχρεώσεις μου, οικογενειακές, επαγγελματικές και αγωνιστικές».

[email protected]